Ariya - ofera

mecekbomba

Fachowiec
miałem samochód na weekend, nie pamiętam samego zużycia ale zasięg powyżej 500 km nie stanowił problemu, tak jak wspomniał vwir, było ciut gorzej niż w Mustangu którego też testowałem. Samochód odpadł dlatego że na 4x4 mnie nie było stać a napęd na przód nie dawał rady.

micmisio

Zadomawiam się
Gdybyście mieli do wyboru Aryie 63 kwh i kie e-niro 64 w tej samej cenie, to co lepsze? Dla mnie nissan ładniejszy zewnątrz i w środku ale nie wiem jak w praktycznym użytkowaniu.

Ronin78

Posiadacz elektryka
Gdybyście mieli do wyboru Aryie 63 kwh i kie e-niro 64 w tej samej cenie, to co lepsze? Dla mnie nissan ładniejszy zewnątrz i w środku ale nie wiem jak w praktycznym użytkowaniu.

Kia mniejsza, na pewno wydajniejsza w trasie, jak masz to w pompce to zdecydowanie Nissan.
Przynajmniej nie będziesz w nim wyglądał jak taksówkarz na emeryturze :D

Attachments

• ddddddddddddddd.jpg
    ddddddddddddddd.jpg
    53,8 KB · Liczba wyświetleń: 23
Last edited:

Bob75

Nowy na Forum
Mam dwa lata jestem bardzo zadowolony nie mam do czego się czepić , aczkolwiek kupiłbym teraz z drugiej ręki nowe tracą szybko i bardzo dużo na wartosci w uk dwu letnia Ariya advance z lepszym wyposażeniem spadek wartosci ponad 20tys funtow

Emhyr

Zadomawiam się
Tu nie ma co porównywać, Ariya to auto o klasę lepsze, większe, lepiej wyciszone i wykonane z lepszych materiałów. Niro będzie miała tylko lepszy zasięg zapewne, bo zużycie mniejsze.

Ironeska

Fachowiec
Czy przypadkiem to nie nissan w tym.modelu w ramach oszczędności zamontował silniki szczotkowe ??

Najnowsze dyskusje