Dostawy Y Juniper - 2025

inter

Pionier e-mobilności

umcus

Pionier e-mobilności
No i *uj w bombki strzelił. Lawieciarz zrobił sobie extra przystanek na jakimś MOPie i w związku z tym dziś nie dojedzie, mimo że dzisiaj to i tak był jeden dzień obsuwy. Termin wstępnie przesunięty na kolejną sobotę, tyle, że ja z kolei nie wiem, czy będę w stanie wtedy odebrać, więc od razu im powiedziałem, że potwierdzę im dopiero w przyszłą sobotę o 10.

kubatar

Pionier e-mobilności
No i *uj w bombki strzelił. Lawieciarz zrobił sobie extra przystanek na jakimś MOPie i w związku z tym dziś nie dojedzie, mimo dzisiaj to i tak był dzień obsuwy. Termin wstępnie przesunięty na kolejną sobotę, tyle, że ja z kolei nie wiem, czy będę w stanie wtedy odebrać, więc od razu im powiedziałem, że potwierdzę im dopiero w przyszłą sobotę o 10.
Premium

krzyss

Pionier e-mobilności
No i *uj w bombki strzelił. Lawieciarz zrobił sobie extra przystanek na jakimś MOPie i w związku z tym dziś nie dojedzie, mimo że dzisiaj to i tak był jeden dzień obsuwy. Termin wstępnie przesunięty na kolejną sobotę, tyle, że ja z kolei nie wiem, czy będę w stanie wtedy odebrać, więc od razu im powiedziałem, że potwierdzę im dopiero w przyszłą sobotę o 10.
Moge Ci odebrac i dotrzec silniki ;)