Tak, tylko Y nie płynie na statku prawie 2 miesiące. Więc opony nie powinny sie odkształcić.To może być efekt "postoju" samochodu w czasie transportu. Jest wątek o takich przypadkach :
https://forum.elektrowoz.pl/threads/tesla-model-3-hl-lr-drgania-kierownicy-przy-ok-120-km-h-czyzby-masowy-problem.6203
Dotyczy on TM3 HL, czyli modelu z poprawionym zawieszeniem, podobnie jak w Juniperze.
Jeśli miałeś Launch Edition, to jest w standardzie. W innych za dopłatą.Witam. Odebrałem ostatnio Y Yuniper i w bagażniku był hak holowniczy. Spakowany w czarne pudełko. Czy to błąd, czy w każdym jest?
PremiumNo i *uj w bombki strzelił. Lawieciarz zrobił sobie extra przystanek na jakimś MOPie i w związku z tym dziś nie dojedzie, mimo dzisiaj to i tak był dzień obsuwy. Termin wstępnie przesunięty na kolejną sobotę, tyle, że ja z kolei nie wiem, czy będę w stanie wtedy odebrać, więc od razu im powiedziałem, że potwierdzę im dopiero w przyszłą sobotę o 10.
Moge Ci odebrac i dotrzec silnikiNo i *uj w bombki strzelił. Lawieciarz zrobił sobie extra przystanek na jakimś MOPie i w związku z tym dziś nie dojedzie, mimo że dzisiaj to i tak był jeden dzień obsuwy. Termin wstępnie przesunięty na kolejną sobotę, tyle, że ja z kolei nie wiem, czy będę w stanie wtedy odebrać, więc od razu im powiedziałem, że potwierdzę im dopiero w przyszłą sobotę o 10.
Ciśnienie sprawdzone i wyrównane.Sprawdz na różnych nawierzchniach i ciśnienie w oponach.
Hehehe, dzięki za chęci, ale wolę sam ją rozdziewiczyćMoge Ci odebrac i dotrzec silniki![]()
Jeśli miałeś Launch Edition, to jest w standardzie. W innych za dopłatą.