S3xy stalks, knob itp

autorus

Posiadacz elektryka
Pytanko zbiorcze o zaletach i wadach systemu s3xy.

Czy jeśli mam w jednym zestawie np knob
Commander ver 2 to gdy kupie inny zestaw mogę się połączyć do Commander który już jest w samochodzie czy muszę mieć 2szt.
A jeśli chce dokupić przyciski?

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak .Np .Stare przyciski z commander 1 działają z com 2 . Odwrotnie
8 szt obskoczą oba commandery . Commander 2 ma inne kabelki i wiecej funkcji
Ciekawe by bylo np jeden przycisk przypisać do np dwóch coomanderow w różnych autach.

gim-kg

Pionier e-mobilności
Pytanko zbiorcze o zaletach i wadach systemu s3xy.

Czy jeśli mam w jednym zestawie np knob
Commander ver 2 to gdy kupie inny zestaw mogę się połączyć do Commander który już jest w samochodzie czy muszę mieć 2szt.
A jeśli chce dokupić przyciski?
Nie wiem o co ci chodzi z tym "kupie inny zestaw". Commander jest "mózgiem" systemu. Do niego podłączasz aplikację, knoba, przyciski lub stalks...
Jak masz Commander to nie musisz kupować następnego. możesz kupic tylko przyciski, albo samego knoba.

autorus

Posiadacz elektryka
Nie wiem o co ci chodzi z tym "kupie inny zestaw". Commander jest "mózgiem" systemu. Do niego podłączasz aplikację, knoba, przyciski lub stalks...
Jak masz Commander to nie musisz kupować następnego. możesz kupic tylko przyciski, albo samego knoba.

O to właśnie się pytałem.

Mam 1 pelny zestaw z comander ver 2.
Chce dokupić jakieś elementy np przyciski. Czy obsłuzy mi już to ten Comander który mam czy za kazdym razem muszę kupować nowy?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ok a kierunkowskazy?
Ja nie mam bo mam inne ale one są oddzielnie i nie ma to wpływu na ilość przycisków...uff liczymy : 8 guzikow po kilka funkcji każdy , knob i kierunki plus chmura i aplikacja wszystko obleci commader 2