To cena z cennika czy po rabatach?Nie ma pewnosci co do ceny Mercedesa ale na dzisiaj n line ioniq 5 to okolo 220k.
Jak to pierwsze, to na koniec roku będą poniżej 200, o ile nie przejdą tylko na ściąganie pod zamówienie....
To cena z cennika czy po rabatach?Nie ma pewnosci co do ceny Mercedesa ale na dzisiaj n line ioniq 5 to okolo 220k.
N-line 2wd 2025 z cennika 219,900To cena z cennika czy po rabatach?
Jak to pierwsze, to na koniec roku będą poniżej 200, o ile nie przejdą tylko na ściąganie pod zamówienie....
Cennikiem się nie sugeruj, sprawdzaj realne ceny na otomoto.N-line 2wd 2025 z cennika 219,900
A nie mają już zeszłorocznych modeli?Z tego co czytam wpisy innych to obecnie chyba 5k idzie od tego utargowac
No wiem, ze dealer nie powie ze ktoś ma coś w lepszej cenieSprawdzasz je na otomoto?
Dealer może nie powiedzieć Ci, że inni mają lepsze oferty.
W sensie że wolisz wydać 50 tys więcej za 7kWh baterii?Na otomoto prawie wogole nie ma ioniq 5 z 2024 i 2025.
Jak juz sa to w cenach takich jak cennik.
Starsze roczniki niz 2025 odpadaja dla mnie jesli chodzi o kia i ioniq (10% mniejsza bateria).
Ja bym jednak sprawdził, bo "podobno" brzmi mało wiarygodnie.celuję w produkcję 2025, a 2023/2024 podobno już zeszła ze stanów (arval wziął)
Podpowiedz proszę jak to sprawdzić samemu, bo dwóch dealerów mi to powiedziało, a ja dostępu do stoku hyundaia nie mam.Ja bym jednak sprawdził, bo "podobno" brzmi mało wiarygodnie.
Jest lista dostępnych aut na stronie hyundai polska.Podpowiedz proszę jak to sprawdzić samemu, bo dwóch dealerów mi to powiedziało, a ja dostępu do stoku hyundaia nie mam.