Nowy IONIQ 5 - Polska szykuje się na premierę

Ev3

Pionier e-mobilności
Nie ma pewnosci co do ceny Mercedesa ale na dzisiaj n line ioniq 5 to okolo 220k.
To cena z cennika czy po rabatach?
Jak to pierwsze, to na koniec roku będą poniżej 200, o ile nie przejdą tylko na ściąganie pod zamówienie....

Sliszue

Zadomawiam się
To cena z cennika czy po rabatach?
Jak to pierwsze, to na koniec roku będą poniżej 200, o ile nie przejdą tylko na ściąganie pod zamówienie....
N-line 2wd 2025 z cennika 219,900

Z tego co czytam wpisy innych to obecnie chyba 5k idzie od tego utargowac

Sliszue

Zadomawiam się
Na otomoto prawie wogole nie ma ioniq 5 z 2024 i 2025.

Jak juz sa to w cenach takich jak cennik.

Starsze roczniki niz 2025 odpadaja dla mnie jesli chodzi o kia i ioniq (10% mniejsza bateria). Kia ev6 2025 nikt nie wie kiedy w PL bedzie = kolejna wskazowka zeby czekać jeszcze pare mc az wszystko będzie dostępne, z taka bateria jak ma byc.

Edek

Zadomawiam się
Sprawdzasz je na otomoto?
Dealer może nie powiedzieć Ci, że inni mają lepsze oferty.
No wiem, ze dealer nie powie ze ktoś ma coś w lepszej cenie ;)
celuję w produkcję 2025, a 2023/2024 podobno już zeszła ze stanów (arval wziął)
na razie na otomoto to ceny bez rabatów z uwzględnieniem 40k z dofinansowania :)

mam oferty stricte pode mnie, faktycznie odbiegające parę tysięcy od tego co na stronie hyu jest cennikowo.

Ev3

Pionier e-mobilności
Na otomoto prawie wogole nie ma ioniq 5 z 2024 i 2025.

Jak juz sa to w cenach takich jak cennik.

Starsze roczniki niz 2025 odpadaja dla mnie jesli chodzi o kia i ioniq (10% mniejsza bateria).
W sensie że wolisz wydać 50 tys więcej za 7kWh baterii?

Ev3

Pionier e-mobilności
Podpowiedz proszę jak to sprawdzić samemu, bo dwóch dealerów mi to powiedziało, a ja dostępu do stoku hyundaia nie mam.
Jest lista dostępnych aut na stronie hyundai polska.
Kia też.

Plus oferty z otomoto.

Fenrise

Pionier e-mobilności
Na stocku Hyundaia pojawiło się parę nowych sztuk Ioniq5 2025 - 8 aut w różnych lokalizacjach.

Z czego 7 sztuk to UNIQ AWD i jedna Dynamiq RWD.

Link

Za Uniq AWD wychodzi 240 000 zł. 20 tysięcy więcej niż oferowano mi w salonie przy zamawianiu z Korei.