Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Gurumotive

Fachowiec
Siema, tak mi się dekoduje VIN.

Czego spodziewać się przy odbiorze:
1. Jakich baterii/ zasięgu?
2. Jaki silnik (czy wiadomo jaka moc itd/ jakie oznaczenie motoru.)?
3. Co będzie na wyposażeniu samochodu?

Zrzut ekranu 2021-11-26 o 21.48.17.png

Boko

Fachowiec
Jak popatrzec na watki forumowe to zdecydowana wiekszosc to pytania o dostawe, VIN, bateria, rejestracje, ubezpieczenie no i odbior. Dobrze by bylo zrobic jakis Tesla user guide- Polish edition. Krok po kroku, uwzgledniajace polskie realia. Cos podobnego jak zostala zrobiona checklista wad i niedociagniec przy odbiorze.

pigs

Zadomawiam się
Czy pracują z Ząbkach w sobotę? Miałem dostać fakturę w tym tygodniu a na koncie nadal nic. Na telefon po tym jak potwierdziłem odbiór nikt nie odbiera.

Boko

Fachowiec
Czy pracują z Ząbkach w sobotę? Miałem dostać fakturę w tym tygodniu a na koncie nadal nic. Na telefon po tym jak potwierdziłem odbiór nikt nie odbiera.
Jak sie z salonem potwierdza platnosc? Dostaja sie potwierdzenie zaksiegowania?

Jac3k

Posiadacz elektryka
Tak, pracują. Ja dzisiaj odbierałem samochód. Wszystko w jak najlepszym porządku. Samochód stał w salonie przygotowany, czyściutki. Żadnych uwag nie zgłosiłem. Naładowany był w 95% ale podjechałem do Katowic przetestować supercharger i doładowałem 100km.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Tak, pracują. Ja dzisiaj odbierałem samochód. Wszystko w jak najlepszym porządku. Samochód stał w salonie przygotowany, czyściutki. Żadnych uwag nie zgłosiłem. Naładowany był w 95% ale podjechałem do Katowic przetestować supercharger i doładowałem 100km.
Ogarniales zimowki gdzies na miejscu… czy w letnich laczkach pognales na południe?