O! Faktycznie! Udało mi się jednego białego wypatrzyć!Będą dążyć żeby wydać wszystkiea co do performance to stoi kilka na placu film kilka postow wczesniej
O! Faktycznie! Udało mi się jednego białego wypatrzyć!Będą dążyć żeby wydać wszystkiea co do performance to stoi kilka na placu film kilka postow wczesniej
ja mam na fakturze napisane 30kmJaki miał przebieg przy odbiorze?
Bo chciałem wydać osobom, które będą korzystać na stałe z samochodu, a nie chcę zostać bez żadnej. Telefon jest ok, ale chcę, żeby miały backup jeżeli nie będzie netu albo telefon padnie?Po co ci dodatkowe karty? Większość ich w ogóle nie używa, zamiast tego masz aplikację w telefonie.
telefony uzywaja bodajze bluetooth, netu uzywasz do zdalnego otwierania (o to byl ostatnio dym w necie jak serwery Tesli mialy gorsze chwile)jeżeli nie będzie netu
Promocja na zimę, wiosną wyłącząJako ciekawostkę dodam, że dzisiaj pojawiło się u mnie podgrzewanie kierownicy i foteli z tyłu. Nie widziałem żeby ktoś już taki upgrade potwierdzał, więc ja potwierdzam 😀
W trzech poprzednich autach miałem kolejno:Robicie coś z ochroną lakieru? Folia całość, częściowo, powłoka ceramiczna czy wiara w chińskie standardy, które nie wymagają dodatkowego zabezpieczenia?
Jeszcze subwoofer mógłby się pojawić w bagażniku i byłoby idealnie:-DJako ciekawostkę dodam, że dzisiaj pojawiło się u mnie podgrzewanie kierownicy i foteli z tyłu. Nie widziałem żeby ktoś już taki upgrade potwierdzał, więc ja potwierdzam 😀