no właśnie, to tylko udowadnia, że mają jeszcze problemy z API platformy MEB...View attachment 26178
Może faktycznie w innych modelach FordPass jest jakiś okrojony. Dlatego pytałem. Tak czy inaczej - to nie ograniczenia FordPass (jak sugerujesz), tylko konkretnego modelu.
A tak zapytam - tak samo wygląda FordPass gdy wybierasz Explorera? Czy po kliknięciu w wentylator (grzanie/chłodzenie) nie pojawia Ci się pod spodem temperatura, którą można kliknąć?no właśnie, to tylko udowadnia, że mają jeszcze problemy z API platformy MEB...
Nie, nie pojawia się.... Żądaną temp i czy ma grzać dodatkowo stołki lub kierownice, musisz ustawić sobie wcześniej w menu infotainmentu...A tak zapytam - tak samo wygląda FordPass gdy wybierasz Explorera? Czy po kliknięciu w wentylator (grzanie/chłodzenie) nie pojawia Ci się pod spodem temperatura, którą można kliknąć?
Na jakiej grupie były te informacje?Na FB jest europejska grupa, której administrator ostatnio obwieścił, że na bieżąco śledzą ją ludzie z działu IT Forda. W którymś z ostatnich postów pisał że na jesień ma się pojawić jakaś grubsza aktualizacja aplikacji na telefon. Na razie nie użytkuję appki, odbiór auta w połowie kwietnia.
Na jakiej grupie były te informacje?
Dołączyłem do dwóch grup. Ford Explorer EV Europe oraz Ford Explorer EV Group. Nie jestem pewny na której pojawił się post.Na jakiej grupie były te informacje?