Najlepsze oferty najmu dla Hyundai / Kia

marcinslk

Zadomawiam się
Hej,

rozważam ofertę najmu na Forda Explorera z wątku obok, oferta tania moim zdaniem niemniej wolalbym Hyundai Konę lub Kię EV3 / EV6.

O ile konę śledzę od jakiegoś czasu i widziałem, ze zdarzały się oferty od 450 zł netto (oczywiście bazowa wersja bez ubezpieczenia), teraz po facebooku śmiga 950 netto z ubezpieczeniem) to nie śledziłem nigdy wcześniej ofert na Kię.

Czy możecie się podzielić jaką najlepszą ofertę na kię dostaliście? Ja na ten moment mam a EV3 za 1600 netto i to na 36mcy. Zastanawiam się czy czekać (pewnie oferta na forda prędko nie wróci) niemniej jakby coś podobnego w finansowaniu bylo dla EV3 ( około 1000 pln raty) to chętnie bym wstrzymał się teraz.

Z góry dzięki.

Attachments

• Zrzut ekranu 2025-03-28 o 10.10.38.png
    Zrzut ekranu 2025-03-28 o 10.10.38.png
    478,4 KB · Liczba wyświetleń: 83
Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
obserwuj Arval i MamGo, byly ostatnio EV3 AIR + Winter z ta duza bateria za

1529 zł netto/ m-c
36 m-cy I 15 000 km/rok

i to bez wkladu wlasnego (auta z poprzedniego programu, dotacje wziete na wypozyczalnie) wiec zostaje jeszcze dotacja do zuzycia

ja sam mam taka tylko w wariancie Flex :) obecnie sa wyprzedane ale kto wie

program ambsador w fordzie jest nadal aktualny, wczoraj w rodzinie podpisali umowe na explorera

solik

Pionier e-mobilności
bo mozesz wplacic 30 tys brutto albo 36 tys brutto, trzeba na to zwrocic uwage

tu jest tabelka

marcinslk

Zadomawiam się
tak, tak, i pierwotnie tak mi wyslała Pani z Forda a dziś przez telefon mówi, że jednak brutto to netto... Ale czekam na pdfa z kalkulacją dokładnego. Może zmienili warunki jak zainteresowanie ruszyło. Tak czy inaczej biorę jazdę testową na weekend!