2025.8

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Nie wiem z czego to wynika, ale moje doświadczenia z HW3 i HW4 na starszej wersji autopilota były lepsze.
Najlepszy był wariant tuż po wprowadzeniu v.12
Nie mówię że nie ma ogólnej poprawy, ale wprowadzili dużo irytujących zmian, które wizerunkowo wyglądają bardzo, bardzo źle.
Jakie zauważyłeś pogorszenia?
Michale, ludzie trochę przestali wierzyć w mitycznego jednorożca jakim jest FSD w polsce. Za długo go nie ma :(
Zupełnie zrozumiałe. Ale też wszyscy wiedzą, że to "zasługa" UNECE, prawda?
Na szczęście wiara nie ma żadnego wpływu dalszy rozwój wydarzeń
Być może u innych użytkowników jest lepiej, ja mam 3 różne tesle i w każdej jest słabo.
Od czterech lat regularnie śmigam 10km odcinek - prawie zawsze na AP. Tą trasę traktuję jako benchmark, bo znam tam każdy metr i zachowanie AP. Na tej podstawie widzę same pozytywne zmiany i jest ich całkiem sporo. Innych tras nie traktuję poważnie, bo nieznajome odcinki niewiele mi mówią o zmianach w AP

ELuk

Pionier e-mobilności

Generalnie coraz gorzej w kwestii radości z jazdy.
Aż mi się przypomina „Powrót z gwiazd” Lema, tam też był motyw tych aut „superbezpiecznych” czego bohater nie mógł zaakceptować.., 😉🤣
Tak nawiązując do tego co napisałem, to u Lema było jednak prościej..,
bohater wywalił jedną „skrzynkę z kablami” z auta i pozbył się problemu.., teraz to nie jest tak proste.
Nawet futurologom się nie śniły absurdy naszej codzienności.., 🫣😎

Swoją drogą polecam lekturę
„Powrót z gwiazd” Lema wszystkim,
zwłaszcza obecnemu to młodemu pokoleniu, warto spojrzeć na świat szerzej ..,
😉😀👍✌️😎

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak nawiązując do tego co napisałem, to u Lema było jednak prościej..,
bohater wywalił jedną „skrzynkę z kablami” z auta i pozbył się problemu.., teraz to nie jest tak proste.
Nawet futurologom się nie śniły absurdy naszej codzienności.., 🫣😎

Swoją drogą polecam lekturę
„Powrót z gwiazd” Lema wszystkim,
zwłaszcza obecnemu to młodemu pokoleniu, warto spojrzeć na świat szerzej ..,
😉😀👍✌️😎
Gdyby nie Kurdle to ludzkości nie przetrwala by okresu ściorgów . A my tak na nie chamsko polowaliśmy ..

PS Lem przestał pisać bo rzeczywistość przerosła Jego fantazje ...

ELuk

Pionier e-mobilności
Gdyby nie Kurdle to ludzkości nie przetrwala by okresu ściorgów . A my tak na nie chamsko polowaliśmy ..

@Bronek tak myślę po naszych wpisach, że
rada starszych u Indian to nie była głupota tylko rozsądek. 👍😉

Bronek

Pionier e-mobilności

ELuk

Pionier e-mobilności
Edukujmy dalej ...
Sepulki te mnie zawsze ciekawiły, czy to aby nie kosmiczne tirówki ?

Wiadomo, że służą do sepulenia i odgrywają wielką rolę w cywilizacji Ardrytów:
@Bronek przygniotłeś mnie… 🤣😉😉🤣
Polecam tu wszystkim
„Kongres Futurologiczny” bo to idealny kontekst do naszej zagmatwanej rzeczywistości, gdy nikt nie wie o co chodzi. 😉

trevor

TMY LR AWD Czerwiec 2024

Łza się w oku kręci...
Pamiętacie, Panowie, jaką kurdle miały powierzchnię ? Dla mnie ta informacja wywołała największe osłupienie !

Przemmo

Posiadacz elektryka
To ja dodam od siebie - TM3P 2024, 20k w 9 miesięcy wylatane w 75% na S/A, w 50% na podstawowym AP, praktycznie zero problemów, ostatniego ducha mijałem ze 2 miesiące temu. U mnie trasy głównie na odcinkach Gołdap - Wawa - Łódź - Dolny Śląsk, czasem Poznań. Może nie jestem czepliwy? 🤔