pytanie jakie realne ceny z upustami można uzyskać obecnie, coś mi mignęło raz poniżej 100tys zl ale nie wiem czy to była jakaś promocja na wyprzedaż rocznika czy coś innego.Dzięki uprzejmości polskiego oddziału Hyundaia testujemy właśnie Hyundaia Instera:
View attachment 26589
Pytania? Sugestie? Spotkania? Ja sam będę poniżej wrzucał wrażenia w sposób nieuporządkowany, posprzątamy dopiero w momencie publikacji, ale już na Elektrowozie![]()
Za wersję smart można zejść w tej chwili okolice 125k z grstisami (z tym że czekasz na egzemp) . Na ten moment taka dostałem cenę w ich Finansowanii na 100.06%. 99k kosztuje najtańsza wersjapytanie jakie realne ceny z upustami można uzyskać obecnie, coś mi mignęło raz poniżej 100tys zl ale nie wiem czy to była jakaś promocja na wyprzedaż rocznika czy coś innego.
Poproszę o test w stylu Tesli czyli Camp Mode. Czy da radę się przespać, awaryjnie w dwie osoby, czy będzie działała klimatyzacja, ile pobierze energii i czy w środku jest może gniazdko 230V?
pytanie jakie realne ceny z upustami można uzyskać obecnie, coś mi mignęło raz poniżej 100tys zl ale nie wiem czy to była jakaś promocja na wyprzedaż rocznika czy coś innego.
W jakiej wersji?Pytanko. Wczoraj przy odbiorze próbowano mi wmówić, że nie ma w podstawowym wyposażeniu adapter v2l na zewnątrz.