Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Dzięki uprzejmości polskiego oddziału Hyundaia testujemy właśnie Hyundaia Instera:

Hyundai Inster.jpg

Pytania? Sugestie? Spotkania? Ja sam będę poniżej wrzucał wrażenia w sposób nieuporządkowany, posprzątamy dopiero w momencie publikacji, ale już na Elektrowozie :)

jarqu

Posiadacz elektryka
Dzięki uprzejmości polskiego oddziału Hyundaia testujemy właśnie Hyundaia Instera:

View attachment 26589

Pytania? Sugestie? Spotkania? Ja sam będę poniżej wrzucał wrażenia w sposób nieuporządkowany, posprzątamy dopiero w momencie publikacji, ale już na Elektrowozie :)
pytanie jakie realne ceny z upustami można uzyskać obecnie, coś mi mignęło raz poniżej 100tys zl ale nie wiem czy to była jakaś promocja na wyprzedaż rocznika czy coś innego.

xplde

Fachowiec
Poproszę o test w stylu Tesli czyli Camp Mode. Czy da radę się przespać, awaryjnie w dwie osoby, czy będzie działała klimatyzacja, ile pobierze energii i czy w środku jest może gniazdko 230V?

Thekonik

Zadomawiam się
pytanie jakie realne ceny z upustami można uzyskać obecnie, coś mi mignęło raz poniżej 100tys zl ale nie wiem czy to była jakaś promocja na wyprzedaż rocznika czy coś innego.
Za wersję smart można zejść w tej chwili okolice 125k z grstisami (z tym że czekasz na egzemp) . Na ten moment taka dostałem cenę w ich Finansowanii na 100.06%. 99k kosztuje najtańsza wersja :) myślę że 10-12.04 czyli dni otwarte instera w Hyundai to będzie bardzo dobry moment na zakup.

Gniazdko 230v w środku jak i na zewnątrz <adapter> jest :)

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Poproszę o test w stylu Tesli czyli Camp Mode. Czy da radę się przespać, awaryjnie w dwie osoby, czy będzie działała klimatyzacja, ile pobierze energii i czy w środku jest może gniazdko 230V?

Da się przespać, jest nawet specjalny materac, ale nie wiem, jak go dowieźć w miejsce, gdzie chcemy spać.

Spanie na mrozie testowałem już w Ioniqu 5, tu podobna technologia, więc pewnie będzie podobnie -> https://elektrowoz.pl/porady/czy-st...i-eksperyment-na-mrozie-w-bieszczadach-wideo/

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji

W tej chwili można kupić najtańszy wariant poniżej 100 000 złotych. I jeszcze jest NaszEauto. Nie sądzę, żeby chcieli dodatkowo rabatować.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
W ciągu około 30 godzin z wiosny (teraz) zrobi nam się zima, dlatego postanowiłem przetestować zużycie energii Instera w różnych temperaturach.

Muszę przyznać, że przy 120 km/h zużycie energii w niemal optymalnych warunkach przyjemnie mnie zaskoczyło. Szczególnie, że samochód to kanciak (chociaż wąski):

Hyundai Inster zużycie energii.jpg

Thekonik

Zadomawiam się
Pytanko. Wczoraj przy odbiorze próbowano mi wmówić, że nie ma w podstawowym wyposażeniu adapter v2l na zewnątrz. Czy ktoś wie czy faktycznie nie ma tej przelotki z na 230v na zewnątrz.?

Najnowsze dyskusje