ksiazezbajki
Zadomawiam się
Nie znalazłem takiego tematu a sprawa jest dość poważna. 27000 zł piechotą nie chodzi. Chętnie się podzielę pieniędzmi z osobą, która mi pomoże coś odzyskać.
Potrzebuję porady jak odzyskać pieniądze z Santander Multirent (finansowanie Tesla)/BOŚ.
Na początek pytanie do Was czy spotkaliście się z taką sytuacją lub możecie kogoś polecić kto zająłby się odpłatnie moim problemem.
Kupiłem Teslę Y w połowie 2024 roku.
01.06.2024: Zamówilem samochód
21.06.2024: Wnioski "Mój Elektryk" z podpisami wysłane do Mutirent
28.06.2024: Odebrałem samochód
01.07.2024: Data aktywacji umowy
Teraz po pół roku czekania na moje pytanie, kiedy dostanę pieniądze dostałęm odpowiedź na jedno zdanie:
"Przekazuję odpowiedź:
Klient na dotację się nie załapał. Handlowiec wysłał dokumenty 22 sierpnia, a BOŚ procesował wnioski złożone do 23 sierpnia."
Mój Opiekun z Multirent Santander Pan Paweł Ch...cz zapadł się pod ziemie i nie odbiera telefonów.
Potrzebuję porady jak odzyskać pieniądze z Santander Multirent (finansowanie Tesla)/BOŚ.
Na początek pytanie do Was czy spotkaliście się z taką sytuacją lub możecie kogoś polecić kto zająłby się odpłatnie moim problemem.
Kupiłem Teslę Y w połowie 2024 roku.
01.06.2024: Zamówilem samochód
21.06.2024: Wnioski "Mój Elektryk" z podpisami wysłane do Mutirent
28.06.2024: Odebrałem samochód
01.07.2024: Data aktywacji umowy
Teraz po pół roku czekania na moje pytanie, kiedy dostanę pieniądze dostałęm odpowiedź na jedno zdanie:
"Przekazuję odpowiedź:
Klient na dotację się nie załapał. Handlowiec wysłał dokumenty 22 sierpnia, a BOŚ procesował wnioski złożone do 23 sierpnia."
Mój Opiekun z Multirent Santander Pan Paweł Ch...cz zapadł się pod ziemie i nie odbiera telefonów.