Witam, jako że planuje zakup pod koniec roku, obecnie zbieram opinie za i przeciw.
Pomózcie nieco z podjęciem decyzji
Szukam drugiego auta, aktualnie mam TM3LR i jest to dla mnie idealna opcja ale potrzebne jest drugie auto i miała byc to TMY po lifcie. Jednak analizując nowy model TMY nie do końca jestem o nim przekonany.
Aternatywy dla mnie sa 2:
- Polestar 4 LR Dual i
- Xiaomi YU7 ktorego jeszcze nie ma na rynku EU.
Skupiam sie wiec na wyborze pomiedzy TMY i Polestar4
Tesla TMY New:
- odwieżenie nie spełniło moich oczekiwań, nowszy model upodabnia sie do chińczyków
- Elon to problem
- technologicznie z lidera auto staje sie ze swoim softem i wyposazeniem tylko standardem na rynku
- nizsza niz Polestar cena
Polestar 4:
- widuje coraz czesciej w Niemczech,
- wygląda super,
- serwisowanie w Polsce ma chyba w serwisach Volvo.
- auto wg mnie jest o półke wyżej niż TMY, środek jest obłędny w skórze w pakiecie Plus
- jest tez droższe.
Napiszcie prosze swoje za i przeciw.
Pomózcie nieco z podjęciem decyzji
Szukam drugiego auta, aktualnie mam TM3LR i jest to dla mnie idealna opcja ale potrzebne jest drugie auto i miała byc to TMY po lifcie. Jednak analizując nowy model TMY nie do końca jestem o nim przekonany.
Aternatywy dla mnie sa 2:
- Polestar 4 LR Dual i
- Xiaomi YU7 ktorego jeszcze nie ma na rynku EU.
Skupiam sie wiec na wyborze pomiedzy TMY i Polestar4
Tesla TMY New:
- odwieżenie nie spełniło moich oczekiwań, nowszy model upodabnia sie do chińczyków
- Elon to problem
- technologicznie z lidera auto staje sie ze swoim softem i wyposazeniem tylko standardem na rynku
- nizsza niz Polestar cena
Polestar 4:
- widuje coraz czesciej w Niemczech,
- wygląda super,
- serwisowanie w Polsce ma chyba w serwisach Volvo.
- auto wg mnie jest o półke wyżej niż TMY, środek jest obłędny w skórze w pakiecie Plus
- jest tez droższe.
Napiszcie prosze swoje za i przeciw.