Wydanie tesli - u nas chyba lepiej ;-)

boa

Pionier e-mobilności
Jak dla mnie masakra. Sorry, że znowu temat tesli, ale jak bezdomny nocuję w aucie do wydania, to coś już jest nie tak lekko…

umcus

Pionier e-mobilności
Chcesz powiedzieć, że w takim korpo nie ma nikogo, kto ogarnia pytania mediów? To byłaby głupota i działanie na szkodę akcjonariuszy :(
Ty tak serio? :) Elon prawie 5 lat temu rozwiązał dział PR. Jeszcze pół roku temu patrząc na wycenę spółki głupotą ;) byłoby to nazwać głupotą i działaniem na szkodę akcjonariuszy. Dziś jest jak jest, ale Tesla zawsze była inna - to, że Tobie się wydaje, że dziś coś wygrzebałeś, niczego nie zmienia w podejściu Elona. PR pewnie wróci, jak odejdzie Elon ;)

boa

Pionier e-mobilności
Ty tak serio? :) Elon prawie 5 lat temu rozwiązał dział PR. Jeszcze pół roku temu patrząc na wycenę spółki głupotą ;) byłoby to nazwać głupotą i działaniem na szkodę akcjonariuszy. Dziś jest jak jest, ale Tesla zawsze była inna - to, że Tobie się wydaje, że dziś coś wygrzebałeś, niczego nie zmienia w podejściu Elona. PR pewnie wróci, jak odejdzie Elon ;)
Bardzo serio. I takie mam zdanie, pół roku temu także :cool:

umcus

Pionier e-mobilności
Bardzo serio. I takie mam zdanie, pół roku temu także :cool:
Każdy ma prawo do swoich opinii. (Nie)stety, Elon też ;) I dzięki temu Tesla jest gdzie jest. Jakby miała szefa w stylu BMW czy innego Stellantisa, to prawdopodobnie już by jej nie było na rynku. Każdy kij ma dwa końce, jak zawsze.

viallos

Pionier e-mobilności
Zatem Latający Potwór Spaghetti też jest 100% prawdziwy, dopóki ktoś nie udowodni jego nieistnienia
Udowodnij że nie istnieje 😀

1744826948915.png