Dostawy II kw. 2025 roku

Grzesiek

Pionier e-mobilności
BTW, na stronie Tesli pojawiła się już RWD z nową baterią (H6MR zamiast H6LR) do zamówienia - WLTP 520km (zamiast dotychczasowych 513km). Ciekawe, czy przednią kamerkę i badylki też dostała :unsure:;)
A zarzucano i w tym ja, że nie ma progresu z bateriami zbytniego. A tu proszę - całe 7km WLTP :)

pompon

Posiadacz elektryka
Ale masz opony do kupienia, bo e-Primacy to tylko dobre do driftów (tak tu muwio :p:ROFLMAO:)

Możliwe że tak będzie, na razie na suchym są ok, w piątek ma padać to będę miał pełniejszy obraz :)

nabrU

Moderator
Możliwe że tak będzie, na razie na suchym są ok, w piątek ma padać to będę miał pełniejszy obraz :)

Jak będzie tanio to je 'biere' :p

pompon

Posiadacz elektryka
Gratki, 100% rzadko, zwykle 80 choć w umowie chyba jest 30%

Może mają teraz czas bo schodzą resztki z pierwszej dostawy, a pod koniec kwartału jak jest kocioł to pewnie ładują minimum żeby nadążyć z wydawaniem?

Ja oczywiście cierpię teraz na wczesne stadium hipochondrii bateryjnej, więc jak usłyszałem że jest naładowana na 100% to wcale się nie ucieszyłem tylko pomyślałem "o nie, mam nadzieję że długo jej tak nie trzymali bo baba jaga degradacja", ale mi przejdzie :)

inter

Pionier e-mobilności
RCC CLASICC, żeglując przez Ocean Indyjski do Przylądka Dobrej Nadziei. Z informacji z transpondera wynika, że płynie do Koper - 31 maja.

Bosman71

Znalezione...jeżdżę!
Ja “swoją” służbową odebrałem 26 kwietnia. Oponki to dramat ekhm… tzn ePrimacy :) Normalnie się trzymają średnio a na wodzie to w ogóle słabo. Przesiadłem się z SUVa 4x4 więc może dlatego narzekam :)

I już dostałem 3 razy karę zablokowania autopilota za złe prowadzenie. Tresuje mnie to autko i wkurza!

Attachments

• C16B8E98-7C9E-4C4F-B111-9F48EB951723.jpeg
    C16B8E98-7C9E-4C4F-B111-9F48EB951723.jpeg
    1,1 MB · Liczba wyświetleń: 21

Pedr

Posiadacz elektryka
Przesiadłem się z SUVa 4x4 więc może dlatego narzekam
Raczej nie przez to ;) Jestem ciekawy czy znowu wszystkie nowe TM3 przyjeżdżają na tych e-Primacy, czy zdarzają się jakieś wyjątki.
I już dostałem 3 razy karę zablokowania autopilota za złe prowadzenie. Tresuje mnie to autko i wkurza!
Jeśli też za nieuwagę, to zaślepka na kamerkę.

umcus

Pionier e-mobilności
Raczej nie przez to ;) Jestem ciekawy czy znowu wszystkie nowe TM3 przyjeżdżają na tych e-Primacy, czy zdarzają się jakieś wyjątki.
Trzymają się jednych opon w ramach danego modelu samochodu i rozmiaru felgi. Na 18" dostaniesz Michelin E Primacy.