2025.14 - Tesla 2025 Spring Update

nabrU

Moderator
Czyż nie ma jakiegoś change logu, co się zmienia?

Zawsze pokazuje się change log po aktualizacji (zarówno w apce jak i w samochodzie). Poza tym można to zobaczyć też tutaj:

Tyle że Tesli i jej wersji jest sporo więc jeden ficzer działa w wersji A, a może nie działać w wersji B. Niektóre 'małe' poprawki nie są nawet listowane dokładnie w change logu, a wpisywane jako 'minor updates', stąd powyższe posty.

sd tosia

Posiadacz elektryka
U mnie nie działa podgląd zapisanych materiałów sentry. Czarny ekran, nie ważne czy świeży materiał nagrany po upgrade, czy wcześniejszy. Miniaturki coś tam pokazują. Będzie poprawka.

inter

Pionier e-mobilności
U mnie nie działa podgląd zapisanych materiałów sentry. Czarny ekran, nie ważne czy świeży materiał nagrany po upgrade, czy wcześniejszy. Miniaturki coś tam pokazują. Będzie poprawka.
Działa bez problemu, u mnie.

Slaww

Fachowiec
Może sformatuj pendrive? Im więcej nagrań tym pewnie wolniej to działa

lvlthn

Pionier e-mobilności
8 kanałów video to już sporo to przetworzenia, najlepiej mieć zamiast pendrive na usb, dysk zewnętrzny z dobrym kontrolerem, np. samsunga.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Czytając wątki o aktualizacjach odnoszę wrażenie, że mogliby zmienić tylko numerek wersji i wysłać to co było wcześniej a użytkownicy i tak dopatrzyli by się jakichś istotnych zmian 😅
Czyż nie ma jakiegoś change logu, co się zmienia?
Dokładnie. Jeden twierdzi że ma szerszy kąt kamery. Drugi - że węższy… U mnie po ostatniej aktualizacji jakoś ładniej pchnie w aucie!

inter

Pionier e-mobilności
A jak to sprawdzić?
A jaki rocznik. A to HL bo masz literke H w stopce.
Masz w menu serwis info, o danych komputera z nr VIN.