Wyczytałem to info z poprzedniego posta i na nim głównie bazuje mój szacunek, że się nie wyrobię...
Jakąś nadzieję budzi wypowiedź
@planzero, bo on jest świadomy A i B, i dostał potwierdzenie, że przed tym hamuje - skoro dziś zamówiony to coś szybko, bo fabryka nie mogła tego potwierdzić, także moim zdaniem to szacunek bardziej... I bardziej optymistyczny niż mojego sprzedawcy
Ja poprosiłem o dopisek i jestem ostrzeżony o oczekiwaniu na październik, a może się tylko pozytywnie zaskoczę. Też będę się kontaktował "ze swoimi", żeby jak najszybciej ustalili czy to się może jednak udać wcześniej
edit: coś ciekawego zauważyłem w "dokumentacji"...
mam na mailu "kod" mojej wersji w formie PDFa z wyceną sprzed ok. miesiąca i tam na stronie 5 mam info o baterii, 77,0 kWh i 175 kW
do dzisiejszego zamówienia "live" zbudowaliśmy przez konfigurator wersję też z 85, nowy kod, który mi wydrukowano do umowy, na stronie 5 jest info o 135 kW!
lepiej: wejdźcie w konfigurator, zbudujcie świeże 85, na ostatnim screenie w okolicach "kodu" jest ikona do pobrania PDF konfiguracji, jest 135 kW
najlepiej, koronne: mam na dysku PDFa z cennikiem sprzed ok. miesiąca i stoi 175 kW, a ściągnijcie sobie teraz świeży, jak byk 85 ma 135 kW, mniej niż 50 i 60... (tabelka strona 16)
wygląda na to, że jesteśmy "na granicy" i dopiero wyraźne określenie z fabryki da odpowiedź kto co dostanie (a czy odbierze...), więc warto pamiętać "swój kod"