ciastek
Pionier e-mobilności
Ethernet switch.Chyba chodzi bardziej o przepustowość HDMI albo szyny pamięci.
Ethernet switch.Chyba chodzi bardziej o przepustowość HDMI albo szyny pamięci.
Ustaw jak najblizej miejsca gdzie jest gps ..... Moze to coś da ? Ta lokalizacja to kilka kilkanascie czasem metrów i się lekko zmieniaKurcze, sprawdzał ktoś to ustawienie zakresu otwarcia klapy bagażnika w zależności od lokalizacji ? u mnie w zwykłym murowanym garażu auto twierdzi, że ma za słaby sygnał GPS i ustaloną pozycję klapy można zapisać tylko jako domyślną a nie „wyjątkową”. To trochę psu na budę takie ustawienie, bo akurat w garażu potrzebuję takiego ograniczenia, a w pozostałych miejscach mogłoby się otwierać na pełną wysokość ☹️
Też o tym pomyślałem, jutro spróbuję 🤗Ustaw jak najblizej miejsca gdzie jest gps ..... Moze to coś da ? Ta lokalizacja to kilka kilkanascie czasem metrów i się lekko zmienia
Ja nie używam reflektorów automatycznych -długich matrix bo uważam, że działają bardzo słabo i oślepiają innych kierowców. Bardzo często nie nadążają z wygaszaniem pixeli przy skrętach i oślepiają innych. Jak u was to działa?
Jeśli oślepiają to masz coś źle ustawione ze światłami, mi od roku mrugnął raz tir, bo akurat wynurzał się zza wzniesienia.Czy u was też zmienił się tryb świateł automatycznych-długie matrix? Wcześniej miałem tak, że jak lewą wajchą wyłączyłem światła automatyczne to tak już zostawało na „zawsze”. Teraz za każdym razem po uruchomieniu samochodu resetuje się to stanu „fabrycznego” i reflektory automatyczne znowu są aktywne. Ja nie używam reflektorów automatycznych -długich matrix bo uważam, że działają bardzo słabo i oślepiają innych kierowców. Bardzo często nie nadążają z wygaszaniem pixeli przy skrętach i oślepiają innych. Jak u was to działa?
bardzo często mi świecili z naprzeciwka więc zaprzestałem używaniaCzy używacie Świateł Adaptacyjnych?
Mam wrażenie że mimo wszystko oślepiają one czasem innych kierowców. Wczoraj jechałem z nimi godzinę i dwa razy mi ktoś zamigał (chociaż nie mogę być pewnym że to miganie dotyczyło mnie). Wydaje mi się, że nie da się ich łatwo szybko wyłączyć kiedy spodziewamy się że kogoś oślepimy, bo z tego co...forum.elektrowoz.pl
Kurcze jak to ustawić podpowiedzcie bo mam ustawiona klapę w garażu niżej i też chciałbym aby tylko w garażu tak się otwierała, a poza garażem noralnie.Też o tym pomyślałem, jutro spróbuję 🤗