slaveq
Pionier e-mobilności
Ja to mam na 8.7 także to chyba nie jest wina .14Na .14 za każdym razem, traciło się źródło multimediów.
Musiałem wybierać, jak wsiadałem do samochodu.
Wczoraj na 14.1, nie miałem tego problemu.
Ja to mam na 8.7 także to chyba nie jest wina .14Na .14 za każdym razem, traciło się źródło multimediów.
Musiałem wybierać, jak wsiadałem do samochodu.
Wczoraj na 14.1, nie miałem tego problemu.
Mi pomaga klikniecie z duzego ekranu na odtwarzany utwór jeszcze raz. Generalnie resume bufora u nich jest zwalony, w kazdym medium strumieniowym :|U mnie często jakby gubił sygnał gsm w mieście, Apple Music przestaje grać i kręci kółkiem ... mam nadzieję, że .14.1 to poprawi, bo jest mocno wkurzające
A spróbuj go przesunąć na dół. Na takie powiadomienia u mnie działało.Jest nowy/stary bug związany z połączeniem bluetooth.
Telefon kończy połączenie, ale tesla nadal wyświetla pasek połączenia(numpad, wycisz mikrofon i zawieś połączenie) nie da się tego wyłączyć w żaden sposób, soft reset pomaga.
Jest parę błędów z AP, ale to nie ma sensu już pisać.
nope, nadaA spróbuj go przesunąć na dół. Na takie powiadomienia u mnie działało.
U mnie premium raczej nie działa lepiej - słuchanie muzyki i jednoczesne odpalenie przeglądarki powoduje, że strasznie przycina.Można ustawić automatyzacje odpalenia hotspotu kiedy telefon łączy się z autem po bluetooth. Działa, ale premium działa jeszcze lepiej![]()
Ja mam premium tylko dlatego, że mogłem dostać na rok za punkty. Jak dawali spotify w pakiecie to jeszcze jakiś sens był. Obecnie nie widzę powodu, jedynie na jakieś zagraniczne wyjazdy. Teraz jeszcze tunein jest z reklamami to już w ogóle lipton.A czy ktoś dostał już tą aktualizację na nowego Y (Juniper)?
Kilka dni temu skończył mi się okres próbny łączności premium i nie wiem czy jest sens płacić czy wystarczy standard jak już nie trzeba będzie za każdym razem wi-fi włączać.
to miałem od i na 2.8 na .14 też dziś miałem, restart ekranu tylko pomaga i dodatkowo po restarcie głośność się ustawia prawie na fulll i ryczy jak szalonyJest nowy/stary bug związany z połączeniem bluetooth.
Telefon kończy połączenie, ale tesla nadal wyświetla pasek połączenia(numpad, wycisz mikrofon i zawieś połączenie) nie da się tego wyłączyć w żaden sposób, soft reset pomaga.
Jest parę błędów z AP, ale to nie ma sensu już pisać.
Jak ci się skończy to sam zobaczysz. W kazdym momencie możesz wykupić.A czy ktoś dostał już tą aktualizację na nowego Y (Juniper)?
Kilka dni temu skończył mi się okres próbny łączności premium i nie wiem czy jest sens płacić czy wystarczy standard jak już nie trzeba będzie za każdym razem wi-fi włączać.