2025.14 - Tesla 2025 Spring Update

pmlody

Pionier e-mobilności
U mnie często jakby gubił sygnał gsm w mieście, Apple Music przestaje grać i kręci kółkiem ... mam nadzieję, że .14.1 to poprawi, bo jest mocno wkurzające
Mi pomaga klikniecie z duzego ekranu na odtwarzany utwór jeszcze raz. Generalnie resume bufora u nich jest zwalony, w kazdym medium strumieniowym :|

lvlthn

Pionier e-mobilności
Jest nowy/stary bug związany z połączeniem bluetooth.
Telefon kończy połączenie, ale tesla nadal wyświetla pasek połączenia(numpad, wycisz mikrofon i zawieś połączenie) nie da się tego wyłączyć w żaden sposób, soft reset pomaga.

Jest parę błędów z AP, ale to nie ma sensu już pisać.

inter

Pionier e-mobilności
Telefon kończy połączenie, ale tesla nadal wyświetla pasek połączenia(numpad, wycisz mikrofon i zawieś połączenie) nie da się tego wyłączyć w żaden sposób, soft reset pomaga.

A spróbuj go przesunąć na dół. Na takie powiadomienia u mnie działało.

lvlthn

Pionier e-mobilności
A spróbuj go przesunąć na dół. Na takie powiadomienia u mnie działało.
nope, nada

upierdliwie zostaje, wcześniej tak nie było

PS, dodali nowe wizualizację do podglądu AP na ekranie(słupki ograniczające, inaczej odczytuje linie teraz)

TomekK

Zadomawiam się
A czy ktoś dostał już tą aktualizację na nowego Y (Juniper)?
Kilka dni temu skończył mi się okres próbny łączności premium i nie wiem czy jest sens płacić czy wystarczy standard jak już nie trzeba będzie za każdym razem wi-fi włączać.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Kilka dni temu skończył mi się okres próbny łączności premium i nie wiem czy jest sens płacić czy wystarczy standard jak już nie trzeba będzie za każdym razem wi-fi włączać.
Ja mam premium tylko dlatego, że mogłem dostać na rok za punkty. Jak dawali spotify w pakiecie to jeszcze jakiś sens był. Obecnie nie widzę powodu, jedynie na jakieś zagraniczne wyjazdy. Teraz jeszcze tunein jest z reklamami to już w ogóle lipton.

facet

Fachowiec

to miałem od i na 2.8 na .14 też dziś miałem, restart ekranu tylko pomaga i dodatkowo po restarcie głośność się ustawia prawie na fulll i ryczy jak szalony

gim-kg

Pionier e-mobilności
Jak ci się skończy to sam zobaczysz. W kazdym momencie możesz wykupić.
Bez premium nie bedziesz miał widoku satelitarnego w mapach oraz podglądu Sentry