Powiedz szczerze - mam rozumieć, że Ty nigdy, ale to przenigdy w całym swoim życiu nie rozpędziłeś się na publicznej drodze ponad ograniczenie prędkości? Nawet na pustym odcinku autostrady? Pytam serio.Ale jakie mylne wrażenie?
190 na publicznej drodze, z rodziną w aucie, w świąteczny weekend powrotów do domu.
Nie wiem, ale na pewno mam wgrane wszystkie aktualizacje i zrobione wszystkie akcje serwisowe. Może coś zmienili, a testy ludzie robili 2023-2024 bez tych zmian. Bede donosił z kolejnych tras, bo jak na razie to sam też się zdziwiłem (pozytywnie).. Przeciez wszystkie testy pokazywały przy 140 duzo wieksze zuzycie. Cos zmieniono?
Dzięki za głos rozsądkuSkupiliscie sie na tym ze gosc jechal o 20 za duzo na autostradzie (normalnie masakra jak tak mozna szybko jezdzic) a ominelo was ze ten EV9 ma za niskie spalanie.. Przeciez wszystkie testy pokazywały przy 140 duzo wieksze zuzycie. Cos zmieniono?
Nikt z was nigdy nawet przez chwile nie pojechał szybciej niz 140? Tacy swięci jestescie?
Skupiliscie sie na tym ze gosc jechal o 20 za duzo na autostradzie (normalnie masakra jak tak mozna szybko jezdzic) a ominelo was ze ten EV9 ma za niskie spalanie.. Przeciez wszystkie testy pokazywały przy 140 duzo wieksze zuzycie. Cos zmieniono?
Nikt z was nigdy nawet przez chwile nie pojechał szybciej niz 140? Tacy swięci jestescie?
Stary ale to ty dzwoniszPowiedz szczerze - mam rozumieć, że Ty nigdy, ale to przenigdy w całym swoim życiu nie rozpędziłeś się na publicznej drodze ponad ograniczenie prędkości? Nawet na pustym odcinku autostrady? Pytam serio.
Jeśli chcesz wiedzieć, to 190 to było u mnie właśnie na pustym odcinku, bez tempomatu i trochę przez zagapienie - tak dobrze wyciszona jest ev9, nie czuć w ogóle prędkości. Natomiast tak czy siak bym przy sprzyjających warunkach na drodze chciał zobaczyć jak się rozpędza i jak się prowadzi przy wyższych prędkościach, czy koła są dobrze wyważone, czy zbieżność ok itd. Powiedz, dlaczego Ci to tak przeszkadza? I naprawdę nie masz nic do powiedzenia o zużyciu energii?
Co prawda to nie było pytanie do mnie, ale że jest o mnie, to pozwolę sobie na wskazanie, żebyś @STMS skupiał się na słowie pisanym, bo mało najwyraźniej rozumiesz. Poćwicz w wolnej chwili. A tymczasem 160 na tempomacie minus 140 to daje owe 20. Dość proste, prawda? 190 bylo chwilowe. Natomiast powiedz szczerze, czy Ty nigdy ale to przenigdy w swoim życiu jako kierowca lub pasażer nie jechałeś powyżej prędkości kodeksowej? Opowiedz jak to jest i jak jeździsz.z matematyką na bakier ? 190 - 140 to wg Ciebie 20 🤣
Podoba mi się jak dalej prowadzisz do ”samozaorania” i dalej szukasz usprawiedliwieńCo prawda to nie było pytanie do mnie, ale że jest o mnie, to pozwolę sobie na wskazanie, żebyś @STMS skupiał się na słowie pisanym, bo mało najwyraźniej rozumiesz. Poćwicz w wolnej chwili. A tymczasem 160 na tempomacie minus 140 to daje owe 20. Dość proste, prawda? 190 bylo chwilowe. Natomiast powiedz szczerze, czy Ty nigdy ale to przenigdy w swoim życiu jako kierowca lub pasażer nie jechałeś powyżej prędkości kodeksowej? Opowiedz jak to jest i jak jeździsz.
Zobacz, polecam przeczytanie moich wypowiedzi. Na co dzień jezdze na tempomacie 140-150 na autostradzie i 120-130 na eskach (licznikowo, czyli realnie nieco mniej). Czy to jest to Twoje „zapier.alanie”?Stary ale to ty dzwonisz
Dlaczego każde zwrócenie uwagi komuś kto przekaracza prędkość kończy się zawsze tak samo
"bo ty to święty"
Ja nie mam potrzeby chwalenia się publicznie swoim stylem jazdy.
A gdyby interesowało mnie spalanie/zużycie energii aut przy 200km/h to bym zmienił forum.
Zrób jeszcze testy przy 300 i powiedz jak było, może komuś to pomoże w wyborze auta.
Nie traktuj tego osobiście, lubisz zapier... - twoje "prawo". Mi się to może nie podobać i tyle.