umcus
Pionier e-mobilności
Teraz sobie możesz hak zamontować 4 stówki taniejidentyczny jak mój tylko ja mam bez haka,
Teraz sobie możesz hak zamontować 4 stówki taniejidentyczny jak mój tylko ja mam bez haka,
Jest to opcja. Mi się nie chciało później bujać z leasingiem, zgodami itpTeraz sobie możesz hak zamontować 4 stówki taniej![]()
Acha. W Santander Leasing składasz dyspozycję przez www i tyle z formalności. Nie wiem jak z innymi.Jest to opcja. Mi się nie chciało później bujać z leasingiem, zgodami itp
Mam podobnie. Zgłosiłem przy odbiorze. Mam wizytę serwisową 6 maja, zobaczymy czy coś z tym zrobią. Ale... wydaje mi się, że przyzwyczaiłem się już do tego i nie zwracam na to uwagiDrodzy posiadacze Junipera jak to jest u Was z płynnością zamykania przednich drzwi? Ja tutaj muszę trochę mocniej "trzasnąć" (z zewnątrz) lub dociągnąć (z wewnątrz) bo inaczej się nie domkną. Właściwie podobnie jest po obu stronach choć mam wrażenie, że po stronie kierowcy nawet bardziej. Ten typ tak ma czy kwalifikuje się do regulacji? W starym Y chodziło to lżej..
Może przekombinowałem.. W każdym razie hak już jestAcha. W Santander Leasing składasz dyspozycję przez www i tyle z formalności. Nie wiem jak z innymi.
Wiesz, masz rację. Przed chwilą zrobiłem dokładniejsze testy i właściwie to najtrudniej się zamyka ostatnie drzwi. Nieważne które to. Jeśli jako ostatnie zamykam któreś z tyłu to też trzeba je mocniej trzasnąć. Ciekawe.. Wygląda mi to na temat do regulacji. Zgłaszam - zobaczymy. W najgorszym razie też się przyzwyczaję.Mam podobnie. Zgłosiłem przy odbiorze. Mam wizytę serwisową 6 maja, zobaczymy czy coś z tym zrobią. Ale... wydaje mi się, że przyzwyczaiłem się już do tego i nie zwracam na to uwagiPoza tym, sprawdź, czy jeśli masz otwarte inne drzwi, to też musisz mocniej się przyłożyć do zamknięcia drzwi - mi się wydaje, że wtedy jest ok.
E no, bez jaj, że to przez ciśnienie. To nie kapsuła od rakiety ;-)Oczywiście, że zawsze najciężej te ostatnie, bo auto się jakby "uszczelnia". Kwestia ciśnienia - fizyka
...no chyba że masz otwarte okno, to wtedy trzeba mega-delikatnie, żeby nie walnąć.
ale zaraz.. zamontowanie haka po odbiorze samochodu kosztuje 400 zł taniej niż wybranie go przy zamówieniu?Teraz sobie możesz hak zamontować 4 stówki taniej![]()