Wybierz najbliższy, jak jest mobilny w Twoim rejonie to pewnie zmienią. Ewentualnie zapytaj czy możliwy serwis mobilny.w aplikacji mam wybrać konkretny salon / serwis.
Wybierz najbliższy, jak jest mobilny w Twoim rejonie to pewnie zmienią. Ewentualnie zapytaj czy możliwy serwis mobilny.w aplikacji mam wybrać konkretny salon / serwis.
Jeśli się wahasz weź 20. Jakby co to podejrzewam, że dość łatwo je sprzedasz i kupisz 19 ;-) Ale te spadki zasięgu to IMHO w granicach błędu są. Tzn. na pewno będzie trochę mniej ale w praktyce tego nie odczujesz.Już wiem, że ostatecznie zdecyduję się na biały kolor i teraz jeszcze pozostała mi ostatnia decyzja, koła 19 czy 20?
Tak, chyba bardziej przychylam sie w strone 20Jeśli się wahasz weź 20. Jakby co to podejrzewam, że dość łatwo je sprzedasz i kupisz 19 ;-) Ale te spadki zasięgu to IMHO w granicach błędu są. Tzn. na pewno będzie trochę mniej ale w praktyce tego nie odczujesz.
... to ich nie kupi...Trochę mniej gumy na 20 i droższe opony jak ktoś szuka maks oszczędności 😀
... 38 cmCzy mogę prosić o zmierzenie wysokości bagażnika do składanej półki?