Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Nie widziałem. Może w menu serwisowym? Ale faktycznie, mijania się zapalają jak jest jeszcze dosyć jasno, też mnie to zaskoczyło.
Lepiej wcześniej niż za późno. Właściwie jaki z tym problem? ;-)

luk49696

Posiadacz elektryka
Lepiej wcześniej niż za późno. Właściwie jaki z tym problem? ;-)
Tu nie chodzi o to że zapalają się za wcześnie, ale o to że w momencie w którym nie powinny. Słoneczny dzień zero chmur jedynie cień od drzewa i już się zapalają. W innych samochodach nigdy tego nie miałem, ale tam jest możliwość ustawienia czułości czułości czujnika. Nawet przy najbardziej czułym tam gdzie Y załącza inne auto nie.

maarec

Zadomawiam się
proszę o polecenie knoba czy sexy buttons do junipera. W zasadzie interesuje mnie głównie cena, z funkcjonalności zależy mi prawie tylko na automatycznym wyłączeniu ostrzeżenia o przekroczeniu prędkości oraz kickdown. Resztę mogę pominąć :)

qb4hkm

Pionier e-mobilności
proszę o polecenie knoba czy sexy buttons do junipera. W zasadzie interesuje mnie głównie cena, z funkcjonalności zależy mi prawie tylko na automatycznym wyłączeniu ostrzeżenia o przekroczeniu prędkości oraz kickdown. Resztę mogę pominąć :)
To weź tylko commandera.
Ja wziąłem knoba tylko ze względu na wyświetlanie temp. baterii, nie to żeby to było jakoś super ważne, ale lubię wiedzieć. Używam czasem różnych akcji na nim, ale to tylko dodatek dla mnie. Trochę denerwuje mnie ile on miejsca zajmuje i mój ulubiony schowek dzięki temu stracił na funkcjonalności.

maarec

Zadomawiam się
To weź tylko commandera.
Ja wziąłem knoba tylko ze względu na wyświetlanie temp. baterii, nie to żeby to było jakoś super ważne, ale lubię wiedzieć. Używam czasem różnych akcji na nim, ale to tylko dodatek dla mnie. Trochę denerwuje mnie ile on miejsca zajmuje i mój ulubiony schowek dzięki temu stracił na funkcjonalności.
dzięki za odpowiedź.

U mnie pierwsza awaria, nie działa spryskiwacz kamery przedniej - płyn leci pod samochód pod reflektorem od strony kierowcy. Płyn mam zimowy, nie było także mrozu... spadł pewnie wężyk z pompki...

zmieszany klikam w aplikacji tesli serwis... umawiam wizytę, i zastanawiam się czy będzie tak jak fordzie - jeszcze dziś, w końcu było już ok 16.30.... klikam i widzę info - wizyta za 20 dni ! ! ! Komedia. Ford byłby już naprawiony, a tesla sika pod siebie, bo przecież nie mam pojęcia gdzie będę za 20 dni, ale życia pod serwis układać nie będę...