Ciekawe kiedy te z Berlina też go nie będą miały...Oglądałem sobie własnie najnowsze video Rayana Shawa.
Tesla z Giga Texas ma przyciemniony dach do końca bez smiesznego jasnego paska na końcu.
22:54
View attachment 26995
Kolejny filmik porównujący: Juniper vs Byd Sealion, tym razem przez Matta z carwow.
Jak komuś nie chce się oglądać, to jest dostępne podsumowanie w jednym z komentarzy, z którym nie sposób się nie zgodzić:
Summary:
Fastest: Tesla
Range: Tesla
Interior quality: Tesla
Price: Tesla
Economy: Tesla
Driveability: Tesla
Matt: BYD is the winner. Wtf?
Czyli mamy zwycięzcę i jest nim Byd, "bo tak"
Gratki. Podeślij zdjęcia w realu. Mojej żonie Ruby Red ze zdjęcia nie leży. Woli Midnight Cherry Red ze starego Y-ka :-/ Moze ją przekonam.
Co do wycieraczek, to dziś popadało. Ani nie był to konkretny deszcz, ale też nie mżawka i naprawdę dobrze działały wycieraczki. Może z kilka razy mogłyby się z sekundę wcześniej odpalić, ale bez dramatu. Jestem ciekaw, jak przy większym deszczu to będzie wyglądać. Acha - do momentu deszczu jeździłem cały czas na wyłączonych, więc nie miałem suchych przejazdów i nie wiem czy takowe występują.- w drobnej mżawce wycieraczki ruszyły się kilka razy - w sam raz. Deszczu nie było