Musiałby jeszcze być mniejszy.Gdyby to miało baterię 50kWh i normalne drzwi to był by to najlepszy miejski BEV.
Jest za duży, zwłaszcza porównując ilość miejsca wewnątrz (mała) z wymiarami zewnętrznymi (duże).
Musiałby jeszcze być mniejszy.Gdyby to miało baterię 50kWh i normalne drzwi to był by to najlepszy miejski BEV.
Twoje zdanie. Po prostu to nie jest auto dla każdego, nie dla Ciebie. Tak samo ktoś może powiedzieć, że w życiu nie chce TM3 z wielu powodów, a Ty kupiłeś i pewnie jesteś zadowolony. Różne sa auta i różne potrzebne, różne rzeczy różni ludzie doceniają lub nie akceptująbzdura. może być i trzeci, a nadal bedzie kiepski.
jak dobrze skreślić i odradzać innym na podstawie własnego widzi mi się.bzdura. może być i trzeci, a nadal bedzie kiepski.
Tu też subiektywnieMusiałby jeszcze być mniejszy.
Jest za duży, zwłaszcza porównując ilość miejsca wewnątrz (mała) z wymiarami zewnętrznymi (duże).
Ty oceniasz na podstawie widzimisie kogoś innego, czy również swojego?jak dobrze skreślić i odradzać innym na podstawie własnego widzi mi się.
Eeee tam.W odpowiedniej cenie, auto jest bezkonkurencyjne jeśli chodzi o komfort.
Ludzie, czy hejterzy mx30 w ogóle stali przy tym samochodzie, nie mówiąc o testowaniu?? Na pewno nie, bo by takich bzdur nie wygadywali.Ty oceniasz na podstawie widzimisie kogoś innego, czy również swojego?
Eeee tam.
Wnętrze gabarytowo jak w Zoe, zewnętrze jak w aucie klasę wyżej, co się przekłada na utrudnione parkowanie.
O wysiadaniu z tyłu nawet nie wspominając.
Do tego słaby napęd, fatalne ładowanie i wysoka cena.
Gdzie tu komfort?
Bo któryś plastik się komuś podoba?
Mam zdecydowanie wyższe wymagania, zwłaszcza wobec auta do miasta.
Musi być przede wszystkim zbudowane dokładnie ODWROTNIE niż MX-30, tj, ma być duże wewnątrz i małe na zewnątrz .
Aha, filozofia Mazdy była komunikowana / mx30 to auto, które miało nie gubić trakcji, miało jeździć przyjemnie, a żeby nie było szoku przy przesiadce na elektryka, to standardowo jest nawet dźwięk silnika z głośników, który da się wyłączyć w ASO, co ja akurat zrobiłem przy przeglądzieLudzie, czy hejterzy mx30 w ogóle stali przy tym samochodzie, nie mówiąc o testowaniu?? Na pewno nie, bo by takich bzdur nie wygadywali.
Auto jest mega zwrotne, bardzo komfortowe (duży skok zawieszenia), super wyciszone, super wyposażenie, materiały itd. Design też może się bardzo podobać. Dla dwóch osób super, dla 3-4 to nie na co dzień, ale miejsca są. Do miasta i okolic super auto, jako drugie to już w ogóle.
A żeby było śmieszniej to o jakości wnętrza - gdzie czuć premium - wypowiada się hejtujacy inne wybory właściciel Dacii spring (do przemilczenia)
Relatywizujesz. Potrzebujesz rower? Kup rower. Potrzebujesz elektryka? Kup konstrukcję, która nie jest przestarzała. W dobie odrzutowców armia nie kupuje trzypłatów, ale każdy rządzi swoimi pieniedzmi.Twoje zdanie. Po prostu to nie jest auto dla każdego, nie dla Ciebie. Tak samo ktoś może powiedzieć, że w życiu nie chce TM3 z wielu powodów, a Ty kupiłeś i pewnie jesteś zadowolony. Różne sa auta i różne potrzebne, różne rzeczy różni ludzie doceniają lub nie akceptują
?! https://media-assets.mazda.eu/raw/u...ricing/mazda-mx-30-price--spec.pdf?rnd=499bb5Auto jest mega zwrotne,
Wrażenie jest zwrotności - przejedź się, to na pewno mniej. Znalazłem że 10,4?! https://media-assets.mazda.eu/raw/u...ricing/mazda-mx-30-price--spec.pdf?rnd=499bb5
Średnica zawracania 11,4m to NIE jest zwrotne auto. Praktycznie tyle samo (11,6m) mam w duuuużo większym Mach-E.
Idąc tym tropem co polecasz? Bo mx30 są tanie, a jednak odrzutowiec swoje kosztujeRelatywizujesz. Potrzebujesz rower? Kup rower. Potrzebujesz elektryka? Kup konstrukcję, która nie jest przestarzała. W dobie odrzutowców armia nie kupuje trzypłatów, ale każdy rządzi swoimi pieniedzmi.