inter
Pionier e-mobilności
Ale jaka masz postgresSQL, ja miałem 15. I juz tak dobrze nie jest.Dwa razy restart zrobiłem i działa.
Ale jaka masz postgresSQL, ja miałem 15. I juz tak dobrze nie jest.Dwa razy restart zrobiłem i działa.
Ja miałem 13 i zmigrowałem zgodnie z ich przewodnikiem na 17. Poszło gładko, wystarczyły dwa restarty.Ale jaka masz postgresSQL, ja miałem 15. I juz tak dobrze nie jest.
U mnie też - i tak dla pewności robię codzienny backup bazy.Ja miałem 13 i zmigrowałem zgodnie z ich przewodnikiem na 17. Poszło gładko, wystarczyły dwa restarty.
Codzienne to trochę przesada, robię raz w tygodniu, jakoś przeżyję utratę tych kilku dni.U mnie też - i tak dla pewności robię codzienny backup bazy.
Zależy na czym chcesz postawić.Podeśle ktoś jakiś dobry film jak skonfigurować własny serwer i który program to był? Wykupiłem zewnętrzne IP i chciałbym do tego usiąść.
Tak w zasadzie to do teslamate nie potrzebujesz zewnętrznego IP. Chyba, że chcesz mieć podgląd danych z zewnątrzPodeśle ktoś jakiś dobry film jak skonfigurować własny serwer i który program to był? Wykupiłem zewnętrzne IP i chciałbym do tego usiąść.