Ale inną.Jak nie można? W HU,CZ, AT, SK wielokrotnie ładowałem się przez apkę Lidla.
Ale inną.Jak nie można? W HU,CZ, AT, SK wielokrotnie ładowałem się przez apkę Lidla.
Tą samą. Zmieniasz tylko kraj/język w ustawieniach. Karty bankowej, która jest podpięta, nie musisz zmieniać -zostaje ta sama.Ale inną.
Nie bardzo.Tą samą.
Po zmianie języka masz zakładkę e-mobility.Nie bardzo.
W Polsce jak rozumiem masz do tego nową zakładkę E-Mobilność w aplikacji Lidl Plus.
Za granicą musiałem mieć inną apkę, tj. Lidl Charge.
Polskiej ładowarki tym nie uruchomisz.
Apka Lidl Charge już jest nieużywana od ponad roku. W SK, CZ, HU, AT ładujesz apką Lidl Plus (po zmianie języka/kraju w ustawieniach). We wszystkich tych krajach masz zakładkę E-Mobilność. W innych krajach nie ładowałem, ale pewnie jest tak samo.Nie bardzo.
W Polsce jak rozumiem masz do tego nową zakładkę E-Mobilność w aplikacji Lidl Plus.
Nie wiem czy musiałeś, a kluczowe jest kiedy.Nie bardzo.
ale te które są w Lidl plus nie są w Elocity (do potwierdzenia, tak to wygląda w mojej okolicy)Lidl nie wystawia FV, pewnie dlatego (screen). Z FV trzeba przez Elocity, tylko ciekawe jak długo będzie tak można, czy jak nie wygaśnie jakaś umowa, to przez Elocity nie naładujemy