Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

Jusand

Posiadacz elektryka
Wcześniej nie rozważałem kupna tylko kanapy grzanej ale z kierownicą to chyba będzie prezent pod choinkę 😀

Jusand

Posiadacz elektryka
Mogli by dać jeszcze możliwość wykupienia ambientu i był bym już spełniony 😁. Tak wiem mogłem brać LR, ale budżetu zabrakło.

Robmal

Posiadacz elektryka
Czy ktoś z Was myśli o pozateslowym rozszerzeniu systemu audio, myślę o aktywacji dodatkowych głośników.

Jusand

Posiadacz elektryka
Czy ktoś z Was myśli o pozateslowym rozszerzeniu systemu audio, myślę o aktywacji dodatkowych głośników.
Ja się zastanawiam też, ale chyba nie ma głośników na słupkach, chyba są w drzwiach z tyłu nie ma na pewno. Jest taki zestaw na allegro hansshow za 419 zł, ale się nie zdecydowałem jeszcze. Może ktoś to robił?

nyknow

Fachowiec
Cześć.
W końcu mogę potwierdzić to na co czekałem od momentu złożenia zamówienia czyli od 23 października.
Mam baterię 60 kWh i silnik 325 KW (J). Dzisiaj po niemałych problemach w końcu dotarły dokumenty.
Jedyna niepewność czy będzie grzana kierownica.
Jestem szczęśliwy.
Fajnie przeczytać, że ktoś jest szczęśliwy :) gratulacje i dobrego odbioru pojazdu - napisz jak tam pierwsze kilometry.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Jako ciekawostkę dodam, że dzisiaj pojawiło się u mnie podgrzewanie kierownicy i foteli z tyłu. Nie widziałem żeby ktoś już taki upgrade potwierdzał, więc ja potwierdzam 😀
Chodziło o płatny upgrade, za 1500zł tak jak piszą wyżej? Czy może odblokowało się to za darmoszkę?

ciastek

Pionier e-mobilności
ℹ️ Aut przypłynęło tyle, że nie mieszczą się na parkingu "punktu odbioru" i ich część jest na jakimś innym parkingu. Ciekawe, czy oznacza to, że ich odbiór będzie spod chmurki.