Mam inne filmiki ale są za duże żeby je tu wrzucićJest film. Musisz sobie VLC playera zainstalować jeżeli masz Androida.
Szkoda że nie zrobiłeś pełnego obrotu z kamerą żeby pokazać cały plac.
Mam inne filmiki ale są za duże żeby je tu wrzucićJest film. Musisz sobie VLC playera zainstalować jeżeli masz Androida.
Szkoda że nie zrobiłeś pełnego obrotu z kamerą żeby pokazać cały plac.
Nie wiem, ale zauważyłem, że jesli auto ma wstążkę, to ma tez naklejkę z kodem kreskowym na tylnej bocznej szybie, a jak nie ma wstążki, to nie ma tez naklejki.co to za wstążeczki na lusterkach ?
Ja składałem 23/10 i mam identyczną sytuację - ale dzwonił w czwartek Pan z Polski.Kiedy składałeś zamowienie ? Ja właśnie chętnie bym przystał na taka opcjei trochę się ociągam z tym by dokończyć formalności by właśnie sprowokować taka sytuacje
Daj na streamable.comMam inne filmiki ale są za duże żeby je tu wrzucić
A nie chcesz sobie najpierw zobaczyć czy Ci to w ogóle potrzebne? Osobiście nie bardzo widzę sens dopieszczania systemu audio w samochodzie bardziej niż to co dają, a dają podobno przyzwoite. No ale wiadomo, zależy od preferencji i sposobu użytkowaniaNa hansshow jest 30% bonus. kable z dwoma głośnikami na tył kosztują 730 zł. Pytanie tylko czy doliczą cło i VAT na taki zakup z chin....
bez tych kolpakow aero TM3 wyglada sto razy lepiej
W kwitach jest zasięg WLTP, na ekranie zasięg EPA.Moja bateria E6LR w kwitach to 239kw i 491km zasięgu a jednak aplikacja przy 100% to 431 km zasięg…
Zasięg pokazywany przez pojazd Model 3 jest wyliczany w oparciu o szacowane zasoby energii akumulatora i pobór energii określany według EPA. Styl jazdy kierowcy i warunki zewnętrzne nie są uwzględniane. (...) Szacowany zasięg uwzględniający bieżące zużycie energii można odczytać z wykresu w aplikacji Energia.