Po odbiorzeHej, sam już finalizuję umowę leasingu i przy okazji nagadałem kumpla na zakup i chciałbym mu od razu dać link polecający ale obiło mi się o uszy, że dopiero jak ma się teslę to pojawia się ten link.
Czyli będzie dopiero po odbiorze, a nie po zakupie?
no to słabo, po co gadałem ludziom o tym 😔Po odbiorze
no to słabo, po co gadałem ludziom o tym 😔
wiadomo, sam z jednego skorzystam ale sam też chciałem już na tym zyskać żeby od razu kupić kabel którego nie ma w zestawie xDJest tu wiele linków polecających na Forum, możesz przekazać koledze![]()
Dogadaj się z kimś i podzielcie się po połowie ;-) On zamówi dla Ciebie upragniony kabelek plus cośtam, jemu cośtam zostanie z tych bonów..wiadomo, sam z jednego skorzystam ale sam też chciałem już na tym zyskać żeby od razu kupić kabel którego nie ma w zestawie xD
Działa działa, ale tylko dla osoby polecającej wpada 1 tys. zł w bonach. Kupujący nic z tego nie ma. Przetestowane przy moim zakupie.a co on chce kupić ? bo na Y link i tak nie działa
pierwsze słysze, zwłaszcza że możnabyło samemu sobie polecać, no ale przetestuje tezDziała działa, ale tylko dla osoby polecającej wpada 1 tys. zł w bonach. Kupujący nic z tego nie ma. Przetestowane przy moim zakupie.
Samemu sobie to nie polecisz - chyba, że założysz drugie konto, na którym kupisz i na "stare konto" wpadną Ci wówczas bony. Przy czym żebyś je otrzymał musisz mieć podpięte auto na "starym" koncie w momencie odbioru zamówionego z referrala auta.pierwsze słysze, zwłaszcza że możnabyło samemu sobie polecać, no ale przetestuje tez