Kiedy będę miał opcję polecenia?

danielm

Pionier e-mobilności
Samemu sobie to nie polecisz - chyba, że założysz drugie konto, na którym kupisz i na "stare konto" wpadną Ci wówczas bony. Przy czym żebyś je otrzymał musisz mieć podpięte auto na "starym" koncie w momencie odbioru zamówionego z referrala auta.
dla innych niż Y kiedyś działało że polecając samemu sobie dostawało się to co kupujący i sprzedający

Jaceq

Pionier e-mobilności
dla innych niż Y kiedyś działało że polecając samemu sobie dostawało się to co kupujący i sprzedający
Właśnie przy Juniper chyba tak nie zadziała.. Ale możesz sprawdzić ;-)

Jaceq

Pionier e-mobilności
ciekawe czy jest tu ktoś na tyle uczciwy żeby nie połasić się na 1000zł
Hmm, podejrzewam, że wszyscy są tutaj uczciwi.. Trochę wiary w ludzi ;-) Jak nie znajdziesz to daj znać - oświadczam publicznie, że dotrzymuję obietnic.

Jaceq

Pionier e-mobilności
O ile pamiętam, referal mogłem udostępnić na długo przed odbiorem. Wydaje mi się, że po potwierdzeniu zamówienia przez Teslę, ale nie dam sobie nic uciąć.
Raczej musisz mieć podpięte auto w aplikacji. Tak na logikę, przecież możesz się rozmyślić tuż przed odbiorem. Najlepiej by było gdyby ktoś oczekujący na zamówione auto się wypowiedział czy ma możliwość polecania w aplikacji - może nie mam racji..

umcus

Pionier e-mobilności
Raczej musisz mieć podpięte auto w aplikacji. Tak na logikę, przecież możesz się rozmyślić tuż przed odbiorem. Najlepiej by było gdyby ktoś oczekujący na zamówione auto się wypowiedział czy ma możliwość polecania w aplikacji - może nie mam racji..
Auto podpięte - tak. Ale OP pytał czy musi być odbiór. Nie musi.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Auto podpięte - tak. Ale OP pytał czy musi być odbiór. Nie musi.
No tak, słusznie. Zatem bardziej precyzyjna odpowiedź brzmi: trzeba mieć podpięte w aplikacji auto.