Czy działa Wam pomiar średniej prędkości na odcinkowych pomiarach prędkości?

cooler

Pionier e-mobilności
Sprzedaj mi te referale, potrzebuje 11000 na koła zimowe
Kiedy mi się przydają:) Nie da się premium connectivity opłacić, ale można za nie zdobyć boosta, który coraz bardziej mi się podoba :)

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Czekajcie. Czegoś nie rozumiem:
- nie płacę za premium connectivity bo nie lubię Elona
- polecam Teslę (referale) (bo też nie lubię Elona)?

Czym jest Elon? Brzmi jakby to był jakiś indeks giełdowy albo instrument pochodny oparty na akcjach Tesli i opcjach put telekomów? Ale co tu jest do lubienia? A tu co wątek to jakiś Elon.
A może coś mnie ominęło?
😉

nabrU

Moderator
To się chyba rozdwojenie jaźni nazywa 😜

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Czekajcie. Czegoś nie rozumiem:
- nie płacę za premium connectivity bo nie lubię Elona
- polecam Teslę (referale) (bo też nie lubię Elona)?

Czym jest Elon? Brzmi jakby to był jakiś indeks giełdowy albo instrument pochodny oparty na akcjach Tesli i opcjach put telekomów? Ale co tu jest do lubienia? A tu co wątek to jakiś Elon.
A może coś mnie ominęło?
😉
Akurat to bardzo proste. Samochód jest fajny i dla mnie bezkonkurencyjny. Jego wytworzenie sporo Pana Prezesa Elona Muska kosztowało.

Premium i inne usługi to już kasa prosto do kieszeni Pana Prezesa Elona Muska. Jeśli można tego uniknąć, to polecam tak zrobić.

nabrU

Moderator
Premium i inne usługi to już kasa prosto do kieszeni Pana Prezesa Elona Muska. Jeśli można tego uniknąć, to polecam tak zrobić.

Mam nadzieję, że tak samo będziesz bojkotował, gdy otworzą te kilka nowych SuC w PL, że nie wspomnę potencjalnego korzystania z tych położnych za granicą :ROFLMAO:. Trzymam Cię za słowo :sneaky:

Jakie szczęście, że w PL nie sprzedają Powerwalli, ale chyba trzeba będzie przy świeczce siąść jak się okaże kiedyś, że masz prąd z Megapacka.