Koshotzkee
Zadomawiam się
Normalka.
U mnie zamówienie z samego początku kwietnia, bo 1.04 z białym środkiem, samochód odebrany 12.05.Aktualizacja w sprawie mojego zamówienia z białym środkiem z początku kwietnia:
Dziś otrzymałem telefon od Tesli, że wybór białego wnętrza powoduje opóźnienie i samochód ma być dostępny dopiero na przełomie czerwca i lipca. Przy czarnym wnętrzu w takim wariancie auto byłoby dostępne praktycznie od ręki.
Zastanawiam się czy nie poczekać, bo może jeszcze coś dorzucą na końcówkę Q2 (ponad promocyjne finansowanie) i wtedy ew. zmienić na czarny środek - nie spieszy mi się i jednocześnie zależy mi na białym wnętrzu.
Czy ktoś z Was, kto zamówił białe wnętrze, otrzymał jakieś aktualizacje w międzyczasie?![]()
Miałem identyczny telefon godzinę temu. Biały środek - czerwiec/lipiec. Czarne środki przyjeżdżają na bieżąco. Zamówiłem 18.04 Poczekałem miesiąc to prawdopodobnie poczekam kolejny.Aktualizacja w sprawie mojego zamówienia z białym środkiem z początku kwietnia:
Dziś otrzymałem telefon od Tesli, że wybór białego wnętrza powoduje opóźnienie i samochód ma być dostępny dopiero na przełomie czerwca i lipca. Przy czarnym wnętrzu w takim wariancie auto byłoby dostępne praktycznie od ręki.
Zastanawiam się czy nie poczekać, bo może jeszcze coś dorzucą na końcówkę Q2 (ponad promocyjne finansowanie) i wtedy ew. zmienić na czarny środek - nie spieszy mi się i jednocześnie zależy mi na białym wnętrzu.
Czy ktoś z Was, kto zamówił białe wnętrze, otrzymał jakieś aktualizacje w międzyczasie?![]()
A kiedy pojawił się nr VIN? Dostawa na maj była niespodzianką czy cały czas widniała w aplikacji? U mnie dostawa zniknęła kilka dni po zamówieniuU mnie zamówienie z samego początku kwietnia, bo 1.04 z białym środkiem, samochód odebrany 12.05.
Kto nie ryzykuje, nie pije szampana 😜
Mogą coś jeszcze dorzucić na koniec Q2, tak samo jak może się zakończyć promocyjne finansowanie 🔮
Zamówienie złożyłem 9 maja – wybrałem wersję RWD SR w konfiguracji biały lakier / białe wnętrze. W aplikacji początkowo widniała szacunkowa data dostawy na czerwiec 2025. Po niespełna tygodniu data ta jednak zniknęła. Skontaktowałem się z infolinią – uzyskałem informację, że wersje z białym wnętrzem planowane są do dostaw na przełomie czerwca i lipca.A kiedy pojawił się nr VIN? Dostawa na maj była niespodzianką czy cały czas widniała w aplikacji? U mnie dostawa zniknęła kilka dni po zamówieniu![]()
VIN pojawił się 23.04, czyli jakieś 3 tygodnie po zamówieniu. Data dostawy też zniknęła kilka dni po zamówieniu i już nie wróciła, więc tym bym się nie przejmował 😉A kiedy pojawił się nr VIN? Dostawa na maj była niespodzianką czy cały czas widniała w aplikacji? U mnie dostawa zniknęła kilka dni po zamówieniu![]()
Przełom czerwiec/lipiec. Dziś otrzymane info. Dla zamówienia z 5 maja.A AWD z białym wnętrzem?![]()
Data dostawy nie wróciła? Jak Cie poinformowali o dostawie? Telefonicznie?VIN pojawił się 23.04, czyli jakieś 3 tygodnie po zamówieniu. Data dostawy też zniknęła kilka dni po zamówieniu i już nie wróciła, więc tym bym się nie przejmował 😉