Dostawy Y Juniper - 2025

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Czy jeżeli teraz Tesle pojawiły się w inventory to jest szansza, że jak zamówię to będzie do odbioriu w ciągu kilku dni? Czy do inventory nie trafiają jakieś gorsze egzemplarze np. takie, których ktoś z jakiegoś powodu nie odebrał?

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Czy jeżeli teraz Tesle pojawiły się w inventory to jest szansza, że jak zamówię to będzie do odbioriu w ciągu kilku dni? Czy do inventory nie trafiają jakieś gorsze egzemplarze np. takie, których ktoś z jakiegoś powodu nie odebrał?
To nie są zwroty. Nie odebrane, czyli też nie oglądane

Nie odebrane pojazdy to zwykle kwestia finansowania, ewentualnie zmiana konfiguracji/modelu/marki...

CODI

Zadomawiam się
Własnie mnie zastanowił przebieg aut do odbioru mniej niz 53 albo 82 km. Kiedy nowe maja zapis ponizej 50 km lub wrecz pojedyncze km. Czy do Tesla ma polityke zwrotów przy zakupach przez internet :) ? Jesli auto było rejestrowane nie kwalifikuje sie do MojElektryk.

1747762304297.png
vs
1747762362900.png
vs stare Y ktore mają po 11km.
1747762442395.png

Attachments

• 1747762187234.png
    1747762187234.png
    43 KB · Liczba wyświetleń: 1

inter

Pionier e-mobilności
Własnie mnie zastanowił przebieg aut do odbioru mniej niz 53 albo 82 km. Kiedy nowe maja zapis ponizej 50 km lub wrecz pojedyncze km. Czy do Tesla ma polityke zwrotów przy zakupach przez internet :) ? Jesli auto było rejestrowane nie kwalifikuje sie do MojElektryk.

View attachment 28220
vs
View attachment 28221
vs stare Y ktore mają po 11km.
View attachment 28222
Czasami są to demówki, które stały w salonie, lub przechodzą testy w fabryce.

inter

Pionier e-mobilności
Ok, czyli nie tak, że ktoś oglądał i stwierdził że nie odbierze bo jest dużo rzeczy nie tak?

Btw. biały czy quicksilver?
Zwroty są po rejestracji i są jako używane.

umcus

Pionier e-mobilności
Biały dla mnie się podoba. Ale szlag by mnie trafił z jego czyszczeniem (mieszkam na wsi zabitej dechami, o asfalcie zapomnij). W związku z tym preferuję quicksilver - mniej widać jak się uświni. No i mniej się robactwo na zderzaku rzuca w oczy.

TomekK

Zadomawiam się
Kupiłem białego i nadal mi się bardzo podoba, ale po podróży autostradą maska auta jest pełna resztek owadów i nadaje się do szybkiego mycia...

Nie wiem czy to tej wiosny jest więcej latającego robactwa czy też elektryki mniej odstraszają owady?