jarqu

Posiadacz elektryka
A wersja boost różni się tylko baterią od tej niższej, czy coś jeszcze?
Pytałeś może, czy jest adapter v2l i ile kosztuje?
Nie pytałem ale zapytam, Kabli w bagażniku testowki było full więc myślę że i adapter tam był.
W środkowej masz większą baterie, elektryczne fotele z regulacją góra dół w zwykłej tylko przód tył, czujniki deszczu jakieś światełka dodatkowe w kabinie, felgi alu 16" zamiast stalowych 15 z kołpakami,łączność premium na dwa lata nie pół roku. Elektrycznie składane lusterka.

Piotrek_Sl

Fachowiec
Nie pytałem ale zapytam, Kabli w bagażniku testowki było full więc myślę że i adapter tam był.
W środkowej masz większą baterie, elektryczne fotele z regulacją góra dół w zwykłej tylko przód tył, czujniki deszczu jakieś światełka dodatkowe w kabinie, felgi alu 16" zamiast stalowych 15 z kołpakami,łączność premium na dwa lata nie pół roku. Elektrycznie składane lusterka.
A co to jest ta łączność premium? I ile kosztuje?

hipodrom

Zadomawiam się
A porównywałes to do instera? W tym wątku przewijał się temat, że da się go wyrwać z rabatami i wtedy cena jest zbliżona do tej środkowej wersji

Henryk1957

Zadomawiam się
A porównywałes to do instera? W tym wątku przewijał się temat, że da się go wyrwać z rabatami i wtedy cena jest zbliżona do tej środkowej wersji
Inster Pure będzie sporo tańszy od Surf Boost, ale sens kupowania akurat tej wersji Hyundaia jest żaden (no powidzmy że taki sam jak kiedys wybor bialego Dustera na srebrnych stalowkach za 39tys). Inster Modern jest już bardziej zbliżony, ale aby miał V2L musi być z pakietem TECH, a wtedy nawet po rabacie i uwzględnieniu darmowego ubezpieczenia rożnica wyniesie około 4-5tys. Przy czym w takim zestawieniu BYD ze swoimi halogenowymi światłami czy gorszymi osiagami zaczyna juz odstawać wiec to też nie jest 1:1

nabrU

Moderator
Ciekawe czy ta manualna klima nie spowoduje, że będzie brak możliwości zdalnego ogrzania czy schłodzenia wnętrza z apki, bo to byłby dla mnie 'strzał w kolano'.

nabrU

Moderator
Ciekaw jestem jakie ceny i wyposażenie będą w UK (bo tu jeszcze launcha nie było)

Makus

Pionier e-mobilności
Ciekawe czy ta manualna klima nie spowoduje, że będzie brak możliwości zdalnego ogrzania czy schłodzenia wnętrza z apki, bo to byłby dla mnie 'strzał w kolano'.
Ale to tez nie jest tak, ze sterujesz ta klima "manualnie" tylko z tableta. Wiec nie widze powodu, dla ktorego nie mialoby to byc mozliwe zdalnie.

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka
Dlaczego sens ma tylko najdroższa wersja?
najniższa wersja ma za mały aku, średnia wersja ma ok aku, ale 12s do setki. Obie te wersje są bez sensu wg mnie. Wszystko zależy jakie ktoś ma wymagania, może mu nie przeszkadzać małe aku, albo mułowatość, liczy się żeby było tanio.
9s w najdroższej wersji jest również bez sensu wg mnie, ale to wg mnie.