Referrale

KrzysztofFly

Moderator

macieeq

Zadomawiam się
Zamówisz to zobaczymy czy 'działa' :p
Ja zamówiłem, opłaciłem część bonami, wszystko bez problemów. FV jest na pełną kwotę, poniżej jest notatka o płatności danej kwoty Bonami, nie wpływa to jednak na pozycję na FV 😉

nabrU

Moderator
Wcześniejsze bony z 2024r działają za granicą.

Jeśli mowa o punktach z poprzedniej edycji programu - to tak było (i jest jeśli ktoś takowe jeszcze posiada). Kredyty pieniężne z najnowszej edycji już niestety nie działają za granicą.

maurasilva

Nowy na Forum
Ciekawy sposób na obniżenie ceny Tesli. Wynająłem Teslę model 3, przy wynajmie (flex) dostałem możliwość dodania dwóch kierowców. Każdy ze swoim linkiem polecającym. Koniec wynajmu, kupuję nową Teslę- użyłem linku żony z wynajmowanego auta.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ciekawy sposób na obniżenie ceny Tesli. Wynająłem Teslę model 3, przy wynajmie (flex) dostałem możliwość dodania dwóch kierowców. Każdy ze swoim linkiem polecającym. Koniec wynajmu, kupuję nową Teslę- użyłem linku żony z wynajmowanego auta.
Wszystko fajnie ale żeby otrzymać korzyść musisz mieć przypięte auto do konta. Jeśli zakończyłeś najem to zgaduję, że odpiąłeś poprzednie auto z aplikacji.. Zatem Ty jako zamawiający z polecenia otrzymasz rabat, żona raczej nie dostanie nic..