One card to rule them all…

CzerwonyZajc

Zadomawiam się
Zamówiłem kartę Electroverse. I tak ma być awaryjna to ceny nie grają takiej roli. Mam już Plugserfing, ale tam się promocja skończyła na fajne ceny, to dodatkowa ośmiornica może w schowku jeździć.

chris89

Posiadacz elektryka
Zamówiłem kartę Electroverse. I tak ma być awaryjna to ceny nie grają takiej roli. Mam już Plugserfing, ale tam się promocja skończyła na fajne ceny, to dodatkowa ośmiornica może w schowku jeździć.

Ja będę szukać kontaktu z Ionity Fleet, tam min 5 aut ma być, ale już mnie nieraz wciskali z jednym samochodem na takie akcje. Jak ktoś ma namiar to pisać.

wxwx78

Zadomawiam się
Ja będę szukać kontaktu z Ionity Fleet, tam min 5 aut ma być, ale już mnie nieraz wciskali z jednym samochodem na takie akcje. Jak ktoś ma namiar to pisać.
Zobacz kartę flotową Shell. Cena w niej to 3.33 + 1.99 (netto) za rozpoczęcie ładowania. Głowy za nich nie dam bo dopiero wczoraj zamówiłem kartę i nie miałem faktury od nich dotychczas, ale liczę, że będzie ok i że faktura będzie wystawiona z polskim NIP .

nabrU

Moderator
Zobacz kartę flotową Shell.

wxwx78

Zadomawiam się
Ja nie piszę o karcie Shell Recharge (której do PL nie zamówisz) tylko o zamówienie karty flotowej i podpięcia jej pod Shell Recharge. W dodatku kolega pytał o sieć Ionity.