Wynajem na kilka dni RWD

TomS

Zadomawiam się

TomS

Zadomawiam się
Cześć,

Jest obecnie opcja wynajmu gdzieś juniper na 2-3 dni by sprawdzić czy faktycznie potrzebuję LR czy wystarczy mi RWD?

Jak dobrze pogadasz w Tesli to możesz dostać auto testowe w piątek wieczorem i oddać w poniedziałek rano.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Od sb wieczór do pn rano dawali, ale podobno teraz z tym ciężko? W każdym razie w salonie mówili że na razie tylko AWD mają i tylko takie są na tą chwilę produkowane.

margielm

Zadomawiam się
w tesli mają coś takiego jak "Overnight Test Drive" - https://www.tesla.com/pl_pl/event/give-the-gift-of-a-tesla-overnight-test-drive.
Dają Ci samochód po 16, a musisz oddać o około 9 rano dnia następnego. Jak ja o to pytałem (jakoś w kwietniu chyba), to jeszcze nie udostępniali Junipera, ale mi wystarczał stary Y
Dopytywałem wtedy czy moze jest jakaś opcja na weekend - to powiedzieli, ze tak, ale tylko M3. To mnie nie interesowało więc wziąłem starego MY w piatek, oddałem w sobotę rano.

Ale teraz, kiedy mają problemy ze sprzedażą - coś się w tym temacie zmieniło. Po prostu zapytaj

ElementBN

Zadomawiam się
Nie dają nowego Y na więcej niż godzinę lub w przypadku 2 kierowców (ty+żona) to dostaniesz na 2h. Na wypożyczenie weekendowe/nocne czy jak to zwał czekam - ponoć w wakacje ma być.
U innych marek nie ma z tym problemu raczej, choć z Ioniq5 jeszcze mi się nie udało.