Dostawy II kw. 2025 roku

NowyTM3

Zadomawiam się
Odebrałem swoją, parę rzeczy do poprawek jest. Chyba najgorsze to jest to to, że kolor zderzaka różni się od karoserii. Patrzcie. Czy wy też to widzicie? Zderzak jest zwyczajnie żółty :D
oglądałem dosyć długo przód i tył TM3 białej w salonie, jak są elementy polakierowane i spasowane, nawet mam zdjęcia, ale nie kojarzę i nie widzę na zdjęciach takiej różnicy jak Ty masz. Sprawdź sobie ten przód i bok od kierowcy, śruby, strukturę lakieru itp. może miała poprawkę lakierniczą?

Attachments

• IMG_4625.jpeg
    3 MB · Liczba wyświetleń: 11
  • IMG_4627.jpeg
    3,5 MB · Liczba wyświetleń: 8

churro

Zadomawiam się
oglądałem dosyć długo przód i tył TM3 białej w salonie, jak są elementy polakierowane i spasowane, nawet mam zdjęcia, ale nie kojarzę i nie widzę na zdjęciach takiej różnicy jak Ty masz. Sprawdź sobie ten przód i bok od kierowcy, śruby, strukturę lakieru itp. może miała poprawkę lakierniczą?
ja bym chyba nie ryzykował bo jeszcze bardziej spieprzą xD

Rafalski

Posiadacz elektryka
Mam takie dziwne, zakrzywienia na nadkolach zderzaka nie wiem czy wysyłac na gwarancję. W tym świetle nie widać tak różnicy kolorow

Attachments

• 1000013960.jpg
    1000013960.jpg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 25
  • 1000013959.jpg
    1000013959.jpg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 24

NowyTM3

Zadomawiam się
Mam takie dziwne, zakrzywienia na nadkolach zderzaka nie wiem czy wysyłac na gwarancję. W tym świetle nie widać tak różnicy kolorow
dosyć mocno zdeformowany, widać że nie ma linii tylko fale. Zgłoś to bo widocznie coś z nim jest, inny kolor i te fale

NowyTM3

Zadomawiam się
można byłoby założyć nowy wątek dla odbiorców z II kwartału, co jest źle, trochę nowych 3 się pojawiło i jeszcze czeka na odbiór

Rafalski

Posiadacz elektryka
No powiem szczerze, że jakość spasowania mega spadła w porównaniu do stary trójek. Mój poprzedni egzemplarz pod tym względem to była igła w porównaniu do nowego

Najnowsze dyskusje