Takiej informacji nie mam. W aplikacji adnotacja o wysłaniu dokumentów do rejestracji była już 25 maja.Ile czasu minęło od otrzymania przez nich dokumentów pojazdu?
Takiej informacji nie mam. W aplikacji adnotacja o wysłaniu dokumentów do rejestracji była już 25 maja.Ile czasu minęło od otrzymania przez nich dokumentów pojazdu?
:O To pewnie moja też tam już stoi. Z SCM dostałem dziś telefon, że tablice i dowód już wysłane na miejsce. Miałeś możliwość oglądnięcia już? Jak z kolorem na zderzaku? Różni się też?Byłem przed chwila w Swadzimiu - moja jest już na miejscu, ale SCM nie ogarnał rejestracji jeszcze![]()
Niestety nie stała na placu, tylko gdzieś na tyłach salonu i powiedziano mi, że nie ma tam dostępu. Tylko dostałem info, że jest na miejscu. A z SCM email, że pojazd nie został jeszcze zarejestrowany i jak będzie to mnie powiadomią:O To pewnie moja też tam już stoi. Z SCM dostałem dziś telefon, że tablice i dowód już wysłane na miejsce. Miałeś możliwość oglądnięcia już? Jak z kolorem na zderzaku? Różni się też?
No będziemy odbierać w ten sam dzień. Dostałem właśnie info, że zarejestrowali dzisiaj uff! (chociaż piątek 13No i udało się, odbiór jutro!
Gratuluję!🍾 spasowanie dobre czyli nie ma się do czego doje...ć?Odebrana, niestety Michelin ePrimacy, spasowanie w srodku i na zewnatrz dobre, fajnie wrocic na "stare" smieci po 3 msc z innym autem![]()