Ach z rozpędu dałem... Dziękito raczej musisz pytać w wątku od Y. My tutaj na 3 czekamy z Chin, a tam lecą z berlina.
Ach z rozpędu dałem... Dziękito raczej musisz pytać w wątku od Y. My tutaj na 3 czekamy z Chin, a tam lecą z berlina.
oglądałem dosyć długo przód i tył TM3 białej w salonie, jak są elementy polakierowane i spasowane, nawet mam zdjęcia, ale nie kojarzę i nie widzę na zdjęciach takiej różnicy jak Ty masz. Sprawdź sobie ten przód i bok od kierowcy, śruby, strukturę lakieru itp. może miała poprawkę lakierniczą?Odebrałem swoją, parę rzeczy do poprawek jest. Chyba najgorsze to jest to to, że kolor zderzaka różni się od karoserii. Patrzcie. Czy wy też to widzicie? Zderzak jest zwyczajnie żółty![]()
ja bym chyba nie ryzykował bo jeszcze bardziej spieprzą xDoglądałem dosyć długo przód i tył TM3 białej w salonie, jak są elementy polakierowane i spasowane, nawet mam zdjęcia, ale nie kojarzę i nie widzę na zdjęciach takiej różnicy jak Ty masz. Sprawdź sobie ten przód i bok od kierowcy, śruby, strukturę lakieru itp. może miała poprawkę lakierniczą?
u mnie też z 8.36 na 8.49. Jutro ma niby dojechać.zwiększył mi się właśnie przebieg z 8.01 na 8.27 🤩
ło to już trochę gorzej wygląda, miałem tak w aucie gdzie zderzak był ubity.Mam takie dziwne, zakrzywienia na nadkolach zderzaka nie wiem czy wysyłac na gwarancję. W tym świetle nie widać tak różnicy kolorow
dosyć mocno zdeformowany, widać że nie ma linii tylko fale. Zgłoś to bo widocznie coś z nim jest, inny kolor i te faleMam takie dziwne, zakrzywienia na nadkolach zderzaka nie wiem czy wysyłac na gwarancję. W tym świetle nie widać tak różnicy kolorow