Jusand
Posiadacz elektryka
Jeszcze jest polenergia przy McDonald'steż tam planuję , około południa. ;-) najwyżej podjadę na GW w pobliżu
Jeszcze jest polenergia przy McDonald'steż tam planuję , około południa. ;-) najwyżej podjadę na GW w pobliżu
tak, widziałem. Co prawda po drugiej stronie i koledzy tu korkami na rondzie "straszą", ale zobaczymy. Lekki stresik jestJeszcze jest polenergia przy McDonald's
No bez przesady, stałem trochę, ale bardziej takie wkurzające 10 min bo nie wiadomo o co chodzi, a nie godzinętak, widziałem. Co prawda po drugiej stronie i koledzy tu korkami na rondzie "straszą", ale zobaczymy. Lekki stresik jest
Bądź tu mądryW boże ciało na obecnym ciechocinku to koledzy weźcie jakąś dobrą książke albo pady do grania w tesli![]()
Ja jadę s7 i jest nowa moya 120kw w Elblągu za 1.99dc i tam planuje dociągnącBądź tu mądrynajpierw chciałem jechać S7 i ładować się na Ionity w Nidzicy ale tam loteria z działaniem stacji a alternatyw za dużo nie ma
No to zdecydowałem się na A1 a tu, z kolei, "grożą" mi korki i kolejki![]()
SuC Odolion - stoi ze 20 sztuk jeszcze nieużywanych, podepnij testowo - będzie bez kolejki i w służbie Tesli 😁Bądź tu mądrynajpierw chciałem jechać S7 i ładować się na Ionity w Nidzicy ale tam loteria z działaniem stacji a alternatyw za dużo nie ma
Jakby się dało ładować to może bym i zaryzykowałSuC Odolion - stoi ze 20 sztuk jeszcze nieużywanych, podepnij testowo - będzie bez kolejki i w służbie Tesli 😁
Ja bym pojechał s7 i tam masz Ionity plus ileś GW czy jeszcze inne sieci, w Elblągu Moya, wg mnie bez żadnego problemu ładowanie. Nidzica serio nie działa super? To nowa lokalizacja i parę razy używałem, nawet nie przyszło mi do głowy, że mogłoby być coś nie tak i mógłbym się mocno zdziwićBądź tu mądrynajpierw chciałem jechać S7 i ładować się na Ionity w Nidzicy ale tam loteria z działaniem stacji a alternatyw za dużo nie ma
Zobacz najnowsze opinie na Plugshare i mapach Google. Podobno Ionity wie i walczy. Nidzica serio nie działa super? To nowa lokalizacja i parę razy używałem, nawet nie przyszło mi do głowy, że mogłoby być coś nie tak i mógłbym się mocno zdziwić![]()