Dostawy Y Juniper - 2025

umcus

Pionier e-mobilności
no włąśnie.. to też dziwna sprawa - bo dopiero w miniony poniedziałek.. tesla dopiero wysłała dokumenty w piatek (13 czerwca) także jak nie wiem jak oni to wszystko skoordynowali.. przypominam że odbiór miał być 12, a oni dopiero 13 wysłali dokumenty do leasingu...
Burdel mają w tym archeo i tyle ;)
a co do lakieru.. to zgadza się.. najdroższy razem z czerwonym.. ale właśnie myślałem ze ten jest najbardziej popularny - wydaje mi się, że tych widzę najwięcej na drogach (nawet jeden jest w ożarowie mazowieckim gdzie mieszkam - moze kolega jest na forum ? ;))
Wiesz, ta pierwsza partia z Launch Series w 99% wyjechała właśnie z quicksilver, stąd może być ich sporo na razie. Z biegiem czasu zrobi się jak zawsze, biały będzie dominować. Przynajmniej w Polsce.

margielm

Zadomawiam się
Burdel mają w tym archeo i tyle ;)
I to jaki :)

Wiesz, ta pierwsza partia z Launch Series w 99% wyjechała właśnie z quicksilver, stąd może być ich sporo na razie. Z biegiem czasu zrobi się jak zawsze, biały będzie dominować. Przynajmniej w Polsce.
nie no jasne.. bez urazy dla kolegów/koleżanek które wybrali biały kolor (czy to ze względu na preferencje czy koszty) ale od tego białego na ulicach warszawy i okolic to niedobrze się robi ;)

Marcellchen

Zadomawiam się
I to jaki :)

nie no jasne.. bez urazy dla kolegów/koleżanek które wybrali biały kolor (czy to ze względu na preferencje czy koszty) ale od tego białego na ulicach warszawy i okolic to niedobrze się robi ;)
Moja trzecia Tesla, a to pierwsza biała - bardzo mi się podoba. Szczególnie z białym wnętrzem.

umcus

Pionier e-mobilności
Fakt, nowemu igrekowi wyjątkowo dobrze w białym. Niemniej szlag mnie trafia latem, jak przód się robi w czarne plamy od fruwadełek najróżniejszej maści. Na ciemnym i srebrnym to aż tak się nie rzuca w oczy, a biały musiałbym myć praktycznie co drugi dzień, bo mieszkam na wsi. Na wieś nie nadaje się ani czarny ani biały.