Automatyczny tryb wycieraczek; regulacja szybkości trybu "auto" wycieraczek

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Może nie jestem najdłużej, ale za to jestem najbardziej oszczędny :)
Zrzut ekranu 2021-12-11 o 20.36.39.png

slaveq

Pionier e-mobilności
A myślałem, że moje 19 lat i 8 miesięcy to rekord. Pamiętacie jeszcze jak trzeba było odebrać list z allegro potwierdzający adres? Jeszcze musiałem na rodziców dane, wypełnić bo musiał być ktoś pełnoletni. I płatności przelewem pocztowym :)... Kiedyś to było, teraz to ni ma.

Bronek

Pionier e-mobilności
Pamiętam jak dostałem jedyny negatyw od oszusta w ramach retorsjii za to ,że mi sprzedał myszke do Amigi a nie do do PCta. Za diabła nie mozna było wyjaśnić sprawy, bo faceta karnie za takie numery skasowali . Z 3x mnie oszukano i z 2x chyba brałem udział w oskarżeniu grupowym . Upierdliwe , bo Sąd ze Śląska informował mnie za potwierdzeniem odbioru o kolejnych postepach sprawy . Wkurzające .
Jak wszedł Ebay Allegro sie zmieniło . Myslałem ,że Ebay wygra u nas , ale my nie dorośliśmy do takich tranzakcji a szczególnie platnościitd. Allegro przetrwało i sie rozrosło .

Piernik

Posiadacz elektryka

Jesteś z nami:​

21 lat, 3 miesiące, 25 dni​

Kurde dużo nie brakło do pierwszego miejsca. Ale na pudle się zmieszczę.
To my tu sami w kryzysie wieku średniego po te Tesle ;)
Jest ktoś przed 30-tką ? ;)

Michal

Moderator
Jest ktoś przed 30-tką ? ;)
Przed 30-tką, to ja jeździłem clio 1.2 z 98 wartym 3000 zł :p

Bronek

Pionier e-mobilności

Jesteś z nami:​

21 lat, 3 miesiące, 25 dni​

Kurde dużo nie brakło do pierwszego miejsca. Ale na pudle się zmieszczę.
Jest ktoś przed 30-tką ?
Na ten kryzys to taniej chyba wyjdzie Tesla , Harley itp , niż nowa żona? . Nie liczyłem ale po kumplach patrząc ...źle wyglądają
Swojej nie pytalem , ale pewnie myślała :" kupił mi Teslę , to pewnie ma .., ale co tam niech se ma."
Jak dokupilem Boost , to jej ulżylo, :"zostawiła go ,to sobie zrobił dobrze"- oddalem Leafa to teraz robie za kierowcę

Last edited:

Michal

Moderator
Allegro też się mogę pochwalić, trochę z drugiej stroni niż Wy:
16 lat i coś, a oszczędzone tylko 58 zł :)
Bo ja nie kupuję niepotrzebnych pierdół na Allegro co tydzień :D