Automatyczny tryb wycieraczek; regulacja szybkości trybu "auto" wycieraczek

Bronek

Pionier e-mobilności
Problem jest i kontrowersje , bo ważna jak gumka sie buja w lewo i w prawo. Temat rzeka ;-)
Poluzowywalo sie czasem oryginalne zaciski prowadnic , nie dalo sie wcisnąć inaczej tej gumki itd . I potem szla za sztywno.
Te zabawy byly w czasach jak kradli anteny i wycieraczki . Znów mi Kolega iwo zawrzuci sentymentalizm, ale rozleniwilem się . A wycieraczki zabieralo sie do domu. Paliwo też kradli .Te wspomnienia to a propos 13 grudnia ( bylem na studiach)

krzyss

Pionier e-mobilności
Problem jest i kontrowersje , bo ważna jak gumka sie buja w lewo i w prawo. Temat rzeka ;-)
Poluzowywalo sie czasem oryginalne zaciski prowadnic , nie dalo sie wcisnąć inaczej tej gumki itd . I potem szla za sztywno.
Te zabawy byly w czasach jak kradli anteny i wycieraczki . Znów mi Kolega iwo zawrzuci sentymentalizm, ale rozleniwilem się . A wycieraczki zabieralo sie do domu. Paliwo też kradli .Te wspomnienia to a propos 13 grudnia ( bylem na studiach)
Wycieraczki Bosh aero to mi jeszcze ukradli z 5 lat temu... maja takie naklejki z trójkącikami, i jak są czarne to kradli... potem przeklejałem te naklejki ze zuzytych wycieraczek :D

newbe

Posiadacz elektryka
A propos gdzie kupujecie pióra ? Bo bym "se" wymienił
Wycieraczki ...hmmm są przekombinowane i jak Daniel pisze " mają lepsze i gorsze dni w ocenie pracy" .Ale po prawdzie są słabym punktem Tesli.

Miałem sporo tych czujników , idealu nie bylo, ale mile wspominam z jakiegoś Peugeota chyba 307sw ? Tylko akurat to auto, mialo ten czujnik jak jedyną fajną rzecz. Więc się wyróżniał
Bosch, nabylem w lokalnym serwisie tej marki za około 155 zeta od ręki. Mieli na stanie.

Last edited:

t3sla4sun

Zadomawiam się
Czy w najnowszym sofcie (świąteczny update) rzeczywiście jest u Was lepiej z wycieraczkami? Ja jeszcze nie napotkałem deszczowej pogody, żeby sprawdzić....

krzyss

Pionier e-mobilności
Czy w najnowszym sofcie (świąteczny update) rzeczywiście jest u Was lepiej z wycieraczkami? Ja jeszcze nie napotkałem deszczowej pogody, żeby sprawdzić....
Nie… przynajmniej nie zdecydowanie.

t3sla4sun

Zadomawiam się
W ogole z tym spryskiwaniem szyb, to tez jest u mnie znaczaco gorzej niz w innych samochodach. Strasznie malo plynu i wycieka na szybe i wycieraczki sie mecza....

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie o to chodzi. Bo mam raczej normalny zimowy płyn. Temp ok - 2stC i miałem dzisiaj wrażenie że skąpo podaje. Trochę mniej niż zwykle, nawet oczekiwałem komunikatu ze brakuje.

Najnowsze dyskusje