Nowy Supercharger Odolion / Ciechocinek

nabrU

Moderator
SuC Odolion 24 stanowiska, kiedy otwarcie?

Panie Ryszardzie, już biegnę po kryształową kulę. Ale mam ją chyba w garażu, więc mi trochę może zejść zanim ją znajdę ;)

nabrU

Moderator
Moja kryształowa kula ma stary soft więc może mieć tylko dostęp do info o Odolion. Ale może za 'access all areas' można zapłacić kredytami Tesli ;)

Pepek

Posiadacz elektryka
Te tam byłem wczoraj (22.06), kostki dalej nie ma do końca, Polenergia - na obu miejscach Tesle, jadą na stary Suc - 4 auta się ładują, 3 w kolejce przede mną, ja byłbym 4-ty - patrzę na Greenway przy chacie - oba zajęte, szybki rzut oka na mapkę - Greenway w Toruniu, w miarę przy A1 (2,5 km od zjazdu), przy salonie samochodowym (chyba Nissana). Pojechałem tam, ładowanie od 7-67% 15 minut, max moc 135kW, poszło szybciej niż na SuC bez kolejki (bo miałbym i tak max 75kW), dobra alternatywa na okres letni dopóki nie otworzą Odoliona (choć nie dla mnie, bo ja to jeszcze zwykle 2 razy/m-c w miesiące szkolne tą trasę (trójmiasto-śląsk i z powrotem) robię, ale w wakacje to max 1 raz/m-c). Anyway - oby ten Odolion otworzyli jak najszybciej.