Jakby zrobili w takim designie TM3 to bym brał! P.S. Juniper jest dla mnie za dużyAno stało się:
View attachment 29381
na chwilę obecną po prawie 6 latach jazdy TM3.... Juniper jest dla mnie idealny a TM3 zbyt niski, zwłaszcza przy wsiadaniu z krawężnika. starość nie radośćJakby zrobili w takim designie TM3 to bym brał! P.S. Juniper jest dla mnie za duży![]()
Gdyby tylko dali opcję trójki jako liftback...mi zaczyna brakować miejsca w bagażniku trójki
w trójce miałem FSD i równolegle parkowała sama, w Y nie marnowałem kasy na EAP/FSD i na razie ucze się parkować, zwłaszcza że między 3 a Y przez miesiąc jeżdziłem chevroletem Aveo siostry a to małe badziewie więc parkowanie było dużo łatwiejsze niż TeslamiGratulacje, mi zaczyna brakować miejsca w bagażniku trójki i powoli zaczynam myśleć nad Juniperem ale nadal wygrywa gokartowy styl jazdy starą trójką i jej gabaryty w mieście.
O to by było coś, myślę że nawet jest to do zrobienia ale chyba wtedy by S-ki nikt nie kupowałGdyby tylko dali opcję trójki jako liftback...