12 maja, czerwonyKiedy zamawiałaś i jaki kolor ?
12 maja, czerwonyKiedy zamawiałaś i jaki kolor ?
Uu to chyba poczekam długo , ja wczoraj zamówiłem czerwonego Y LR AWD.12 maja, czerwony
Niekoniecznie, jeśli teraz "puścili" produkcję czerwonych AWD to jest duża szansa że i z tej partii będzie dla ciebie cośUu to chyba poczekam długo , ja wczoraj zamówiłem czerwonego Y LR AWD.
Mam taką nadzieję, że będzie w lipcu odbiór. Teraz tylko czekać na numer VIN. 😃Niekoniecznie, jeśli teraz "puścili" produkcję czerwonych AWD to jest duża szansa że i z tej partii będzie dla ciebie coś
Ja miałem trochę pecha bo zamawiając w konfiguratorze szacowana dostawa była maj, a już dzień czy dwa później konfigurator dla mojej wersji pokazywał lipiec.
Do mnie też dzwonili o 13.20 czy jakby hipotetycznie bylo auto w tym tygodniu , to czy zdążyłbym opłacić i zarejestrować do końca kwartału. Powiedziałem, że zdążyłbym. Ciekawe co z tego wyniknie.Dzieje się. Miałem telefon, samochód ma być dostępny teraz w sobotę teraz ruch po stronie leasingu SCM. A tam jestWniosku / umowy nie potrafią odnaleźć w systemie, prawdopodobnie z tego względu że minęło za dużo czasu od maja. Jeśli dział IT nie przywróci to trzeba będzie podpisać nową umowę. Cyrk na kółkach....