Dostawy Y Juniper - 2025

kubit

Entuzjasta
Uu to chyba poczekam długo , ja wczoraj zamówiłem czerwonego Y LR AWD.
Niekoniecznie, jeśli teraz "puścili" produkcję czerwonych AWD to jest duża szansa że i z tej partii będzie dla ciebie coś :)
Ja miałem trochę pecha bo zamawiając w konfiguratorze szacowana dostawa była maj, a już dzień czy dwa później konfigurator dla mojej wersji pokazywał lipiec.

BrysiuX

Nowy na Forum
Niekoniecznie, jeśli teraz "puścili" produkcję czerwonych AWD to jest duża szansa że i z tej partii będzie dla ciebie coś :)
Ja miałem trochę pecha bo zamawiając w konfiguratorze szacowana dostawa była maj, a już dzień czy dwa później konfigurator dla mojej wersji pokazywał lipiec.
Mam taką nadzieję, że będzie w lipcu odbiór. Teraz tylko czekać na numer VIN. 😃

kubit

Entuzjasta
Dzieje się. Miałem telefon, samochód ma być dostępny teraz w sobotę teraz ruch po stronie leasingu SCM. A tam jest :poop: Wniosku / umowy nie potrafią odnaleźć w systemie, prawdopodobnie z tego względu że minęło za dużo czasu od maja. Jeśli dział IT nie przywróci to trzeba będzie podpisać nową umowę. Cyrk na kółkach....

BrysiuX

Nowy na Forum
Dzieje się. Miałem telefon, samochód ma być dostępny teraz w sobotę teraz ruch po stronie leasingu SCM. A tam jest :poop: Wniosku / umowy nie potrafią odnaleźć w systemie, prawdopodobnie z tego względu że minęło za dużo czasu od maja. Jeśli dział IT nie przywróci to trzeba będzie podpisać nową umowę. Cyrk na kółkach....
Do mnie też dzwonili o 13.20 czy jakby hipotetycznie bylo auto w tym tygodniu , to czy zdążyłbym opłacić i zarejestrować do końca kwartału. Powiedziałem, że zdążyłbym. Ciekawe co z tego wyniknie.

eimi

Pionier e-mobilności
Czy miałby ktoś udostępnić jakiś VIN Junipera AWD? Może być nawet z jakiejś demowki albo niezrealizowanego zamówienia, potrzebuje w EPC coś sprawdzić ale po VIN a nie ogólny katalog części. Musi być AWD.

bede wdzięczny!