Model 3 - finansowanie 0%

wxwx78

Fachowiec
Co to znaczy szybko wyrobić się z finansowaniem? Bo mogę próbować zamówić dziś jeszcze….
W sensie umowy na kredyt/leasing. Wypełniasz kreator na stronie , płacisz. Potem w apce podajesz dane jakie apka chce , aby procedować dalej.

Możesz też, po zamówieniu, zadzwonić do najbliższego salonu Tesli z prośbą o przyspieszenie kontaktu z firmy leasinowej. Mozesz tez zobaczyc jakie auta są gotowe do odbioru lub podzwonić po salonach i popytać jakie mają.

U mnie miałem VIN po 2h od złożenia zamówienia, tyle ze auto było na placu w innym mieście - taki mi przy przypisał system mimo że "gotowca" nie szukałem

Waldek

Nowy na Forum
Zobaczysz jeszcze pewnie lepsze - u nich popyt nie powrócił jeszcze, a plany sprzedażowe są…
Mam taką nadzieję;). Trójkę rwd brałem jak tylko załapała się na dotacje w leasingu 105% myśląc, że taniej już nie będzie. No ale auto sprawuje się tak dobrze w firmie żony, że sam chce zmienić swoją bardzo mocną spaline na model 3 perf.

boa

Pionier e-mobilności
Mam taką nadzieję;). Trójkę rwd brałem jak tylko załapała się na dotacje w leasingu 105% myśląc, że taniej już nie będzie. No ale auto sprawuje się tak dobrze w firmie żony, że sam chce zmienić swoją bardzo mocną spaline na model 3 perf.
Masz jeszcze EV6 GT, Ioniq 5N, i4 M, a na pewno spodobałaby Ci się jazda Taycanem ;)

Waldek

Nowy na Forum
Masz jeszcze EV6 GT, Ioniq 5N, i4 M, a na pewno spodobałaby Ci się jazda Taycanem ;)
Z ww. to rozważałbym jeszcze tylko ioniqa5n ale w cenie tesli przy takim finansowaniu to pozostaje raczej do sprowadzenia roczna używka z Niemiec. Chciałbym żeby auto dawało troche funu i bez kompleksów mogło polatać po torze. Tesla już w serii jest super w tym celu. A zakładając lepsze hamulce z przodu plus może delikatny negatyw to naprawdę może namieszać na torze i pogonić się z całkiem żwawymi spalinami;). Taycan przepiękny ale poza zasięgiem finansowym raczej.

boa

Pionier e-mobilności
Z ww. to rozważałbym jeszcze tylko ioniqa5n ale w cenie tesli przy takim finansowaniu to pozostaje raczej do sprowadzenia roczna używka z Niemiec. Chciałbym żeby auto dawało troche funu i bez kompleksów mogło polatać po torze. Tesla już w serii jest super w tym celu. A zakładając lepsze hamulce z przodu plus może delikatny negatyw to naprawdę może namieszać na torze i pogonić się z całkiem żwawymi spalinami;). Taycan przepiękny ale poza zasięgiem finansowym raczej.
Taycan ma tak potężny spadek wartości, że jeśli nie przeraża Cię serwis Porsche, a docenisz walory auta, to używki są w super cenach z tego co kojarzę i być może fajna alternatywa. Parę osób ma tu TM3p i Taycan, może pomogą